Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Maden Koyu /olympos / Antalya
Merhaba Sevgili gezip bilenler:)
Birkaç arkadaş MAden koyuna gitmeyi düşünüyoruz, fakat offroad çı değiliz , normal bir araçla Maden koyuna ulaşmamız mümkün mü acaba?
Bir de tam olarak yol güzergahını yazabilir misiniz?Tekirova'dan mı giliyor?
Teşekkürler...
Ynt: Aralık Ayında Yağış Sıkıntısı Olmadan Kamp Yapılabilir Mi?
Artık oraya da baharda ya da sonbaharın başlarında gideriz:(:( Donmayacağımız, ama insan kalabalığından da bunalmayacağımız bi zaman diliminde..
evet Sapanca dediklerinde hemen arattım siteden ve verdiğiniz linke ulaştım, arkadaşalra gönderdim , henüz bişey çıkmadı...
Ama ben çok beğendim ve burası Kıyıköye göre daha ılık olur herhalde...
Cahilliğimi mazur görün, fakat grupta yeni sayılırım... LR nedir acaba?
Biz de 4 kişilik bir grubuz ve arkadaşlarımla konuşup karar vermeye çalışıyoruz.Bakalım sonuçta neresi olacak ,ben de merak ediyorum:)
teşekkürler yasakşehir07
ama daha önce gittiğimiz biryer olsun istemiyoruz arkadaşlarla.. ama çadır kampı sıkıntı olacak gibi görünüyo:(:( bakıcaz artık çadırdan vazgeçip pansiyon fln ayarlıcaz galiba..
Sağolun arkadaşlar ;)
Kıyıköyü şimdilik bir kenara bırakalım ozaman...
Peki donmadan dönebileceğimiz başka bir destinasyon önerebilir misiniz arkadaşlar?
Egeye doğru olabilir mesela, doğayla içiçe milli parklar havasında, ama istanbula mesafesi 6 saati...
Teşekkürler arkadaşlar;
Kıyıköye gitmeye karar verdik..
Kıyıköyde kamp yapılabilecek yerler hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Teşekkürler mountaineer16
Yağmuru severim ama pencere arkasından, çadırda olunca durum biraz değişiyor :) Hani yağmur güzeldir , sağanak halinde gün boyu yağmadıkça keyifli bir kamp olabilir diye düşünüyorum... Ama çadırdan...
Merhaba Arkadaşlar,
Sizin değerli tavsiyelerinizle çok güzel bir Yedigöller kampı yapmıştık ve tadına doyamadığımızdan olsa gerek Aralık aynın ilk haftasonu İstanbul'a aşırı uzak olmayan, Yedigöller harici (yine aynı pitoreskliğe sahip) bir yerde kamp yapmak istiyoruz..
Sorularım:
1:) Yağış...
Ynt: Kamp İçin Karaburun Mu Mordoğan Mı?
Gezimizin üzerinden epey bir zaman geçti ,yoğunluktan ancak yazabildim. Umarım gidenlere, gitmek isteyenlere bir faydası olur ...
http://emelinruyasi.blogspot.com/2013/07/karaburun-mordogan-balk-pesinde-bir.html