Emirdkc kullanıcısının son içeriği

1. Emirdkc

Öğrenci̇ye Suv

peki samurayların yakıt durumu nedir
  2. Emirdkc

Öğrenci̇ye Suv

Samurai ile uzun yol nasıl olur şehir içi çok sorun olmaz ama uzun yolda yorar mı bide yakıtı tam ne kadardır sakin gideceğim için
  3. Emirdkc

Öğrenci̇ye Suv

Herkese selamlar öncelikle Ben istanbul kadıköyde okuyan bir üniversite öğrencisi kardeşinizim araba almak gibi bir niyetim var memleketim zonguldak merkez bana hem ailemin yanına giderken uzun yol için hem okula gidip gelirken hem de arada dağa bayıra hafif araziye kaçamak yapmalık araba ne...
  4. Emirdkc

2.araç Olacak 4x4

Teşekkürler yorumlar için biraz düşünüp kararımı vereceğim
  5. Emirdkc

2.araç Olacak 4x4

Diğer araç markalarıda olur sadece bu 3 tanesi arasında kalmaya gerek yok
  6. Emirdkc

2.araç Olacak 4x4

hmm anladım disco için ne diyosunuz iş görür mü ?
  7. Emirdkc

2.araç Olacak 4x4

yanıtın için teşekkürler burda sanayide bi yakınımın dükkanı var parçaları internetten bulup burda yaptırabilirim o pek sorun olmaz freelanderi neden konu dışı tuttunuz acaba defenderde 90 lık yada 110 luk kapalı kasa dışında diğer modelleri gözüme hoş gelmiyor. yorumunuzu beklerim
  8. Emirdkc

2.araç Olacak 4x4

merhaba öncelikle ben youtube tarzı yerlerden off road videoları izlemeyi seviyorum ve kendime bi off road aracı almak istiyorum amacım extreme off road yapmak değil dağda bayırda karda ormanda beni yarı yolda bırakmıyacak bir araç önceliğim astronomik yakmaması ve vergi sorunu, çokta olmasa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,999
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri