Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem
teşekkürler aslanahmet teşekkürler ZMURATA depoları pleksi yapıştırıcısı diye pyasada satılan klorofom ile yapıştırdım yapıştırmak değilde bir nevi kaynak gibi oluyor baştan bıraz bocalasamda parça pleksi ile denemeler yaparak...
teşekkürler arif abi sizden gördük yapım klavuzu gibi paylaşmştınız fotoları hiç zorlanmadık.
patenti arif hocama ait[arif hüküm)su depolarını yaptık 2*45 lt temiz su tankı arkada şasi içine yerleşecek diştan 0,5mmsacdan muhafazası olacak
denge ayaklarının yerleştirmesi bitti bıraz sorun çıkardı alt tarafı makaralar halatlar su depokarıyla doldurduğumuzdan ayaklara yer açmak uğraştırdı bizi..ayaklar ve klavuz tekeri tekrar sökülüp boyandı.su depolarının yerleri...
üst kabinin metal aksamı tamamlandı kaldırma direklerine geçme yapıldı gerektiğinde kolay sökülüp tamir bakım ve değişiklikler için vidalarla sabitlenecek
Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği)
kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun hep karavanla tatil yapmayı düşünürdüm üç aydır yapmaya uğraşıyorum inanın üğraştıkça daha bir keyif veriyor ve bitsin diye uğraşmıyorum bitmemesi için sürekli değişiklikler yapıyorum keyifli çalışmalar
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
rıfat abi elinize emeğinize sağlık yaratıcılığınıza ve pratik çözümlerinize hayran kaldım. güzel günlerle çok uzun yıllar kullanmanızı diliyorum .selamlar