emrecalis kullanıcısının son içeriği

1. emrecalis

Vw T3 Syncro Türkiye'de Ulaşılabilir Bir Araç Mı?

Ynt: Vw T3 Syncro Türkiye'de Ulaşılabilir Bir Araç Mı? sadece şanzıman ve aktarımla çözülecek gibi değil sanırım. bildiğim kadarıyla normal t3'ten farklı bi şasi kullanılmış syncroda
  2. emrecalis

Ynt: Vw T3 Syncro Türkiye'de Ulaşılabilir Bir Araç Mı? haftalardır yanıt gelmediğinde anlamıştım zaten hocam :) sağ olun öyleymiş gerçekten.
  3. emrecalis

Öncelikle merhabalar, Volkswagen bölümünde baya dolaştım ama T3 Syncro ile ilgili bir başlık bulamadım eğer gözümden kaçtıysa affola. Hem mini karavan hem 4x4 tutkusuyla T3 Syncro modelini araştırmaya başladım. Sahibindende hiç yok, acaba yaz olduğu için mi yoksa Türkiye'de mi yok bu araçlar...
  4. emrecalis

Gezenbilir Bolu Grubu

Ynt: Gezenbilir Bolu Grubu Ad - Soyad: Emre Çalış Doğum Tarihi Ve Yeri: 1993 - Bolu / Mengen Memleket: Bolu / Mengen Semt: Mengen İlgi Alanı: Off-Road, Fotoğraf, Sinema, Kampçılık
  5. emrecalis

2000 Model Vitara Devir Saati Problemi

Ynt: 2000 Model Vitara Devir Saati Problemi yazmayı unutmuşum hararet göstergesi de çalışmıyor, o da mı distribitörden kaynaklıdır?
  6. emrecalis

2000 Model Vitara Devir Saati Problemi

Merhabalar, 1 hafta önce aldığım 2000 model 1.6 JLX vitara bugün motoru yikadiktan sonra devir saati çalışmaz oldu. Boşta 2 kablo gördüm biri direksiyon yağ pompasinin kablosuydu diğerinin ne olduğunu bilmiyorum, kopmuş diğer ucunu da bulamadim. Tarif edebilecek veya başına gelmiş biri varsa...
  7. emrecalis

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) Yayın akışında da görünmüyor, saati günü mü değişti acaba?
  8. emrecalis

Vitara için 215/75/15 lastik arıyorum

Ynt: Vitara için 215/75/15 lastik arıyorum 1993 model için arıyordum maximum 215x75x15 uyuyormuş. Şu an da ihtiyacım kalmadı hocam, teşekkürler bilgilendirdiğin için..
  9. emrecalis

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) Dört gözle bekliyorduk, emeği geçen herkese teşekkürler..
  10. emrecalis

Kırklareli-Dubnisa kampı.

Ynt: Kırklareli-Dubnisa kampı. Kıskandırdığınız için teşekkürler :) 4 gün için az fotoğraf olmuş fakat
  11. emrecalis

Vitara için 215/75/15 lastik arıyorum

Merhabalar, dün akşam jant arıyorum diye konu açmıştım lastikleri yazmayı unutmuşum. Ucuz yollu 215/75/15 AT veya MT lastik arıyorum. Tamir görmemiş çıkma lastikler de olabilir. Sitede araştırdığım kadarıyla yükseltme kiti uygulanmadan maximum bu boyutlarda lastik takılıyormuş, yanılmıyorum...
  12. emrecalis

Suzuki Vitara İçin Jant Arıyorum

Merhabalar, Suzuki Vitara için fotoğraftaki jant takımından arıyorum. 1993 JLX jantı da olabilir. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim..
  13. emrecalis

ARACIMA UYGUN ÜST BAGAJ VE ALT MUHAFAZA ÖLÇÜLERİ ARIYORUM HELP!

Ynt: ARACIMA UYGUN ÜST BAGAJ VE ALT MUHAFAZA ÖLÇÜLERİ ARIYORUM HELP! çiçek çiçek maşallah :) güle güle kullanın.
  14. emrecalis

sj410kapalı kasa almak istiyorum

Ynt: sj410kapalı kasa almak istiyorum SJ410'un temizine denk gelmedim daha ben ama SJ413 ile arasındaki fiyat farkı elle tutulur cinsten değil
  15. emrecalis

sj410kapalı kasa almak istiyorum

Ynt: sj410kapalı kasa almak istiyorum vitaranın hidrolik direksiyon ve kliması zaten öne geçirir, konforunu donanımını saymıyorum bile

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri