Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekrar merhaba arkadaşlar,
Sorun direksiyon altındaki sigorta panelinde çıktı daha önce epey kurcalanmış, panel değişti bağlantılar orjinale çevrildi 10.000 tl bir masrafı oldu.
Aracı aldığım gibi bakımını yaptırdım aküyü yeniledim elektrik kaçağı testi yaptırdım sorun çıkmadı. Aküyü yenilemeden öncede bu sorunlar vardı hatta alternatörde sorunlu idi onuda orjinaliyle değiştik,bazı ampuller kesikdi onları bile yeniledim alakası olabilir düşüncesiyle... Aracın kontağını...
Kapıları ve kaputu tek tek kontrol ettim hepsi kilitleniyor açıldığında ve kapandığında bilgi ekranında görebiliyorum. Dediğiniz gibi önce pili deneyeceğim uzun süre yatan bir araç.
Tekrar teşekkür ederim sonucu buraya yazacağım.
Merhabalar forumda yeniyim,
2004 model 2.7 crd overland Grandcherokee aracımda sorun var ne yaptıysak bulamadık konu ile alakalı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
1-) Tüm ayarlar olması gerektiği gibi fakat aracımın kontağını kapattığım an iç aydınlatmalar aniden sönüyor, aracı...