emrepasa kullanıcısının son içeriği

1. E

Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe

Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe Bülent abi,Cavid abiye bahsettiğim gibi,hayallerimi,geçimimi,yaşayacağım yerin üzerine kurmak istiyorum.Zor gözüküyor olabilir.Evet burada bir ömür geçirebilirim diyeceğim yerin üzerine kurmak istiyorum hayatımı.
  2. E

Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe Bakın burayı ilk defa duyuyorum.Hem memlekete de yakın ::) Araştıracağım.Çok teşekkür ederim.
  3. E

Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe Teşekkür ederim:)
  4. E

Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe Acı gerçekler bir yana farklı bir bakış açısı olmuş.Denize biraz uzaklıkta ki kasabalar aklıma hiç gelmemişti.Birgün seçim yapmak zorunda kalırsam mutlaka aklımda bulunacak.Çok teşekkür ederim.
  5. E

Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe Hoşbulduk:) Özhan hocam ne güzel şeylerden bahsetmişsin.İnanın yüzümde bir tebessüm oluştu.Ben de tam olarak bunları hayal ediyorum.İnşallah karşılaşırız.Hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle...
  6. E

Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe üniversiteli değilim.konumuz da bu değil.konumuz ''de'' de değil.8 noktanın yan yana olması da değil ??? polemik hiç değil...bahsettiğim konu da fikriniz varsa eyvallah!
  7. E

Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe Hoşbulduk Cavit abi. Sıcak karşılaman ve ilgin için teşekkür ederim:)Önerilerine dikkat edeceğim.Acıkcası hayatımı uzun vadede yaşayacağım yerin üzerine kurmayı düşünüyorum.Uzun vadede memurluk olur veya muhasebe dalında bir meslek olur,her ne olacaksa...
  8. E

Merhabalar! Üniversiteden yeni mezun oldum ve hayatımı sürdüreceğim yeni bir yer arıyorum.Kayseri'de yaşıyorum.Buranın soğuk havası ve ayazından bıktım.Tekrar bu hava ve atmosferde yaşamayı hiç gözüm kesmiyor.Sesiz,sakin ve huzurlu bir yaşam tarzını seviyorum.Balık tutabileceğim,sahilinin ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.