Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-jeep-grand-cherokee-wj-1999-2004-double-teyp-mutimedya-cercevesi-850149852/detay/
arkadaşlar hala arayan varsa yardımcı olabilirim.
Selamlar;
12 Direct battery input to PCM was disconnected within the last 50 Key-on cycles.
24 Throttle position sensor input above or below acceptable voltage. TPS signal does not correlate to MAP sensor.
42 An open or shorted condition detected in the auto shutdown relay circuit. An open...
Selamlar,
2000 model wj araçtan sökülmüş, bakımlı temiz herhangi bir sorunu yok.
Jeep grand cherokee wj orjinal teyp 1999-2000 - Yedek Parça ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 480041834
ilandaki ilk foto. orijinal foto.sudur.
herkese iyi günler...
yorumlarınız için teşekkür ederim.
orijinal ön cam fiyatı için 1974 tl + işçilik diyorlar... yan sanayi sorduğumda işçilik dahil ortalama 400tl fiyat alıyorum. dediğiniz gibi kaliteli bir yan sanayi imalatı camın, orijinalinden 5 kat kötü olacağını sanmıyorum. bunun için yan sanayiyi tercih...
Herkese selamlar
ön camdaki çatlak iyice yürüyerek soför tarafına da geldi onun için artık değiştireyim diyorum fakat orijinal sıfırı biraz pahalı, piyasadaki camcılar birebirini yapıyoruz deseler de bir türlü içime sinmiyor. yan sanayi camlardan kullanan var mı aramızda yada düşünceleriniz...
iyi günler;
Aracta check engine ışığı yanıyor mu? gaza bastığınızda araç kalksa da vites değiştiriyor mu ? araç LIMP moduna geçmiş olabilir... anahtarla yapılan işlemde (3 kere aç-kapa) hangi hata kodlarını alıyorsunuz? ona göre yorum yapmak daha doğru olacaktır...
Herkese iyi günler;
aracı (1999 grand cherokee 4.7 ) çalıştırmadan önce 11-12 seviyelerinde duran akü göstergesi araç çalışınca 16 ya kadar çıkıyor. p1594 ve 0622 hata kodları alıyorum. (p1594- Charging System Voltage Too High - p0622-Generator Field Control Circuit Malfunction)
Anladığım...
Selamlar;
Grand cherokee 1999-2004 wj kasalara uygun, amerikadan getirttiğim, yerine yüzde yüz uyumlu 4 ohm 45w tweteer lar satılıktır. ilanı aşağıda, gezenbilir üyelerine indirim yapabilirim..
ilandaki ilk foto. internetten alıntıdır, 2.ni foto. orijinal fotosudur.
Grand Cherokee wj...
Selamlar;
Grand cherokee 1999-2004 wj kasalara uygun, amerikadan getirttiğim, yerine yüzde yüz uyumlu 4 ohm 45w tweteer lar satılıktır. ilanı aşağıda, gezenbilir üyelerine indirim yapabilirim..
ilandaki ilk foto. internetten alıntıdır, 2.ni foto. orijinal fotosudur.
Grand Cherokee wj...
Merhaba Seçkin bey;
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, sorun aralıklarla devam ediyor. Normal kullanımda araç kendine geliyor hatta check engin ikazı ışığı da sönüyor... fakat ani hızlanma gerektiğinde gaza fazla basıldığında vites değiştirirken bir vurma sesi geliyor 1 kereliğine alt...
selamlar; p0340 hatasıyla ilgili yabancı bi siteden iyi olmayan bi çeviri :)... ama bilgi amaçlı işini görür umarım..
(Bu arada farklı konuların ayrı başlıklar altında açılmasının, daha sonra bu bilgilere ulaşmak isteyen arkadaşlara kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. p0340 la ilgili bir konu...