Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz
Adaşım hayırlısı olsun, yakınımızda örnek alabileceğimiz bir çalışma olması harika.
İşlerinizi yapan usta(lar) arkadaşınızmı yoksa bu tür işleri yapan esnafmı?
Uygulama planınız nedir, ayrıca kullandığınız malzemeleri...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Önceki mesajda bulunan linkteki ilan yayından kaldırılmış. Sanıyorum ilan sahibinin üyeliğide sonlandırılmış. Sağlık olsun.
Herkesin hayallerindeki karavana ulaşmasını diliyorum
(Benimki biraz gecikecek galiba..)...
Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı
Bunların dilini (iyi) bilen bir arkadaş yaptıkları programla ilgili düşüncelerimizi ve protestomuzu içeren bir metin hazırlarsa mail bombardımanına maruz bırakırız sanırım...
Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı
Kutsal bir bölgede yaşıyorsunuz, birazda merak edip araştırma zahmetine katlansanız.
Askerlerimizden kimse aç ve çıplak şavaşmamıştır internetteki zırvalar ingiliz ve şürekasının bizi küçük düşürmek için uydurdukları yalanlardır.
Ayrıca...
Komiklik o siteyle kalsa iyi, geçenlerde aşağıdaki araçtan gördüm yol kenarında;
<center></center>
tabii fotoğraftaki avrupalı şanslı ;D güzel ve temiz bir şey çıkar umuduyla yaklaşınca bizdekinin (90 Model) yerinden...
Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )
Hayırlı olsun, gezileriniz mutluluk dolu olsun. :)
Aynı tür araçlarla (Hymer camp 46 Fiat 1.9 D) sizin başlığınızı farkettikten(dün) sonra ilgilenmeye başladım, gözüme kestirdiğim bir tanesini yarın akşam görmeye gideceğim. Sizden...
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için videoları iyice inceledim hacim uzun vadede sıkıntı yaratacak gibi gözüküyor.
Seçim yapmak gerçekten işin yüzde sekseni imiş. :)
Sizin o paylaşımı T5 ile ilgili araştırma yaparken bulup okumuştum. Sonra hevesinizin kaçtığını hatırlıyorum. Mobilyalarınızı ve üretim sürecini biliyorum.
Teşekkür ederim teklifiniz ve verdiğiniz bilgiler için. :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-arac-yuksek-tavan-hatasiz-klimali-84401884/detay
Bu araçta takıldım kaldım, düzenlemede banyo için yer olmaması veya hacmin küçük olması kafama...