Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Lakin soruyu soralı neredeyse 1 sene olmuş. Bestard Mitjorn II modelini aldım. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı çıkartmadı. Değiştirmem gerektiğinde dediğiniz markayıda aklımda bulunduracağım. Tekrardan teşekkür ederim.
Merrell Ayakkabı Almayın Pişman Olmayın...
Marrel markasıyla ilgili yine formda açılmış bir şikayet. Salomon markasını hatırladığım kadarıyla yıllarca bu işlerle uğraşmış biri önermemişti. Asolo, Bestard gibi markalara yönelmenizi öneririm.
Marrell markası ile ilgili şikayetleri okuyup sonra karar vermeni öneririm. Salomon markasınıda araştırdığım zaman pek öneren olmamıştı. Diğer markayı pek bilmiyorum. Araştırmak lazım. Bütçe belirtirsen öneri olarak daha rahat bakabiliriz. Ayrıca tavsiyem gidip bu tür ürünleri satan yerlerden...
Rica ederim elimden geldiği kadar bilgilerimi paylaşmak istiyorum. Bu marka ürünleri hiç kullanmadım. Bestard markasının mitjorn ii modelini kullanıyorum. Kış kampında da kullandım. Baya dize kadar kar olan yerlerde vardı. Taban açıkcası kaydırmazlık olarak iyiydi yine ama ısınma konusunda...
Konu açtım fakat oradan cevap alamadığım için şansımı birde buradan denemek istiyorum. Açtığım konudaki mesajı aynen atıyorum.
''İyi geceler diyerek başlayım saat geç oldu. İki gündür fikir almak için okumadığım yer kalmadı açıkcası kafam allak bullak oldu. Ne alacağımı da ne almayacağımı...
Merhabalar Gezenbilir üyeleri. Adım Enes Gökçe. Ankarada yaşıyorum. Yaş 20. Gazi Felsefe 2. sınıf öğrencisiyim. Dün katıldım. Bayadır takip ettiğim bi siteydi ama yazacak bilgim olmadığı için üye olmamıştım. Hala yok ama bot alırken ne alsam diye baya bi arada kaldım ondan dün üye oldum...
İyi geceler diyerek başlayım saat geç oldu. İki gündür fikir almak için okumadığım yer kalmadı açıkcası kafam allak bullak oldu. Ne alacağımı da ne almayacağımı karıştırır oldum. Artık bi markayla karşılaşınca ya bu iyimiydi kötümüydü şimdi diyerek ne olduğunu bilmemeyecek hale geldim ondan...