Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sesi kesilmesi normal. AMa bu bir daha olmayacak anlamına gelmez ki olacak. Sürekli yapıyor ise ve enjektör diplerinde kirlenme varsa bakım zamanı gelmiş demektir. Ama sana önerim bütçen uygun ise yenisi ile değiştir. Ben bakımını yaptım ama orijinali gibi olmadı. Bir de işin kötü yanı enjektörü...
Eline sağlık çalışman çok güzel olmuş. ama bir öneri eklemek istedim. Kelepçelerin altına kauçuk bi malzeme koysaydın daha iyi olurdu. bu sayede hem titreşim hem de aşınma azalır.
Aynen.. Güç ve tork farkı bile almaya yeter.. kaldı ki daha güvenli donanım ve daha sorunsuz motor olduğu yaygın.. bu sebep ile 4.7 den vaz geçip 3.0 a terfi etmek istiyorum =)
Öncelikle şunu bilmen lazım. Bu tür araçları alırken yakıtı düşünmek maça 1-0 geriden başlamak demektir. Bende 2.7 dizel var. Biraz süratli ve AT lastikli kullandığım için şehiriçi yazın 12 kışın 14 lt oluyor. Bu tabi istanbul trafiğinde.. Şehir dışı 9 Lt. civarında. 3.0 ise bunlardan 1-1,5 lt...
2.7 CRD den mi memnun kalmadınız. Hangi açıdan.. Bu araçtan memnun olmayanlar dizel oluşundan dolayı performansından kaynaklıdır. Ancak binilen araç yaklaşık 2 ton. Tabi bir 4.7 gibi değil. Ama bence performansı çok iyi. Sizin memnuniyetinizi de öğrenebilir miyiz. Konfor ve rahatlıkta emin ol...
Kapı kilidine direnç koyarak bypass etmiş. alarm açık durumda kapı açıldığında alarm çalmaz. Gerçi ço da mühim değil. Fakat şimdi sorunum çözüldü. Kendi kendine düzeldi diyebilirim. Arada bir tekliyor ama şimdilik sorun yok..
Sol minderi değiştirmiş onu biliyorum da sağda ki değişmemiş.. Ped almak sorun değil de o deri koltukları söküp tekrar takmak zor olmaz mı. Ayrıca orijinalinde varsa onun tamiri olmaz mı. Sigortası falan var mı acaba ısıtmaların..