engyzc kullanıcısının son içeriği

1. engyzc

2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi

Sesi kesilmesi normal. AMa bu bir daha olmayacak anlamına gelmez ki olacak. Sürekli yapıyor ise ve enjektör diplerinde kirlenme varsa bakım zamanı gelmiş demektir. Ama sana önerim bütçen uygun ise yenisi ile değiştir. Ben bakımını yaptım ama orijinali gibi olmadı. Bir de işin kötü yanı enjektörü...
  2. engyzc

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz

60.000 TL temiz bir CRD için en dip fiyattır. Onun altına almamak lazım zaten. Hatta bu değeri 65 bin üstü demek daha mantıklı.
  3. engyzc

Grand Cherokee Wj - Düz Tavan Platformu

Eline sağlık çalışman çok güzel olmuş. ama bir öneri eklemek istedim. Kelepçelerin altına kauçuk bi malzeme koysaydın daha iyi olurdu. bu sayede hem titreşim hem de aşınma azalır.
  4. engyzc

Vinç Yerine Alternatif Olabilirmi

6 Ton 13 bin küsür libre eder.. O da 2 tonluk bir aracı bile çıkarır..
  5. engyzc

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

tabii ki WK nın güvenliği WJye göre çok üst seviyede.. ama dediğin gibi arar mıyım o beşik gibi sallanmayı yolda bilemedim şimdi.. =)
  6. engyzc

bir de WJ kasanın amortisörlerinin güzelliği ayrı..
  7. engyzc

Aynen.. Güç ve tork farkı bile almaya yeter.. kaldı ki daha güvenli donanım ve daha sorunsuz motor olduğu yaygın.. bu sebep ile 4.7 den vaz geçip 3.0 a terfi etmek istiyorum =)
  8. engyzc

Öncelikle şunu bilmen lazım. Bu tür araçları alırken yakıtı düşünmek maça 1-0 geriden başlamak demektir. Bende 2.7 dizel var. Biraz süratli ve AT lastikli kullandığım için şehiriçi yazın 12 kışın 14 lt oluyor. Bu tabi istanbul trafiğinde.. Şehir dışı 9 Lt. civarında. 3.0 ise bunlardan 1-1,5 lt...
  9. engyzc

Yeni Araç Önerisi

2.7 CRD den mi memnun kalmadınız. Hangi açıdan.. Bu araçtan memnun olmayanlar dizel oluşundan dolayı performansından kaynaklıdır. Ancak binilen araç yaklaşık 2 ton. Tabi bir 4.7 gibi değil. Ama bence performansı çok iyi. Sizin memnuniyetinizi de öğrenebilir miyiz. Konfor ve rahatlıkta emin ol...
  10. engyzc

Jeep Wj Arka Sol Kapı Açık Uyarısı

Kapı kilidine direnç koyarak bypass etmiş. alarm açık durumda kapı açıldığında alarm çalmaz. Gerçi ço da mühim değil. Fakat şimdi sorunum çözüldü. Kendi kendine düzeldi diyebilirim. Arada bir tekliyor ama şimdilik sorun yok..
  11. engyzc

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Isıtıcının rezistans telleri kopmuştur. Kılıfı söküp kopan teli bağlaman lazım
  12. engyzc

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Yok yok minder değil süngerini değiştirmiş sol tarafın.. Ne kadar pahalı link var mı
  13. engyzc

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Sol minderi değiştirmiş onu biliyorum da sağda ki değişmemiş.. Ped almak sorun değil de o deri koltukları söküp tekrar takmak zor olmaz mı. Ayrıca orijinalinde varsa onun tamiri olmaz mı. Sigortası falan var mı acaba ısıtmaların..
  14. engyzc

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Şimdi Adam WK yı satacak atıyorum 80 bine.. yine atıyorum alacak 65 bine 4.7.. Arada ki farkı da o dediklerine harcayacak =)
  15. engyzc

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Valla onu benden önce ki sahibine sormak lazım.. Aldığımda çalışmıyordu =)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri