Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender Kamyonet Ruhsat Sorunu Acil Yardım
tayfun bey hayırlı akşam dilerim bu konu hakkında biraz daha geniş detaylı bilgi vere bilirmisiniz acaba birde bu belgeyle sadece siz mi yararlanıyorsunuz bizde aynı belge ile yararlana bilirmiyiz detaylı anlataırsanız bizlerde alacağımızı...
Ynt: Jantlarıyla Beraber Satılık Dört Adet Lassa Lta Lastik
inşallah işim düş düğünde bi çayınızı içmek vede tanışmak isterim serkan bey nasip olursa bende sizin gibi defender almayı düşünüyrum 19 unda ki ihaleden sizin engin bilgilerinize ihtiyaç duyacağız çok :) hayırlı günler dilerim.
Ynt: Jantlarıyla Beraber Satılık Dört Adet Lassa Lta Lastik
serkan bey telefon numaranızı göndere biirmisiniz bende nasip olursa bu ay ki ihaleden bi land alacağım sizden yardım isteyeceğim vede aracınız çok güze bende karabük orman işletmesinde çalışıyoprum görüşmek ümidiyle
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
zaten alan aldı alacağını heralde kalanlarda ucuza gider iyileri yüksek den gitti ama geri kalanlar okadar ucuk olmaz diye duşunuyorum sahibinden de adam almış ruhsat yok 11 bin diyor herkes işi ticarete dökmüş gidiyor ocak ayına da daha çok var keşke bu...
Selamlar arkadaşlar bu Aralık ayı içerisinde land ihalesi yapılcak mı haberi bilgisi olan varmıdır acaba herkese hayır günler dilerim...
Ynt: Arkadaşlar Bu Vitaralar Nasıll ???
selamlar arkadaşlar hala arayış içersindeyim alamadım umarım kısa zamanda gönlüme göre bi vitara çıkar da aldığım gün burada sizlerle çoşkusunu yaşarım rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah :) karabükten selamlar...
selam arkadaşlar ben bu ihaleye girecektim ama iş yerinde tomruk ihalesi vardı orman işletmesinde çalışıyorum :) aynı güne denk gelince gidemedim nasipse önümüzdeki aydaki ihaleye gireceğim bi aksilik olmaz devamlı soruyorum evet sansarlar dolanıyor...