Erdinç Bakçe kullanıcısının son içeriği

1. Erdinç Bakçe

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Kursu 14. Dönem (01 Şubat 2016)

merhaba Çok istediğim bir ehliyet malesef işlerimin yoğunluğundan gidemiyorum Hani birgün Tekirdağ ' da da bir kurs açsalar
  2. Erdinç Bakçe

Satılık(TI) - 1992 Model Kapalı Kasa Defender

Ynt: Satılık(tı) - 1992 Model Kapalı Kasa Defender merhaba aracı görmek isterim ben tekirdağ dan yazıyorum aracı nasıl görebilirim
  3. Erdinç Bakçe

Satılık 5 Kapı LPG.li 2000 Model Vitara

Ynt: Satılık 5 Kapı Lpg.li 2000 Model Vitara merhaba arraç satıldımı
  4. Erdinç Bakçe

Satılık Daihatsu Feroza 115.000km de 1997 Model

Ynt: Satılık Daihatsu Feroza 115.000km de 1997 Model hayırlı olsun kusurabakmayın birşeydaha sorucam piyasası nakadar böyle bir aracın teşekkürler
  5. Erdinç Bakçe

Satılık Daihatsu Feroza 115.000km de 1997 Model

Ynt: Satılık Daihatsu Feroza 115.000km de 1997 Model öyle bir feroza arıyorum araç nerde nasıl görebilirim yada resimlerini gönderebilirmisiniz adresi vereyim erdincbakce@hotmail.com şimdiden teşekkürler hadi ayırlısı
  6. Erdinç Bakçe

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... merhaba gezen bilir dostlarım 1996 model feroza lamak istiyorum enjeksonlu doğrumu istiyorum acaba fiyatları nerelerde pişman olurmuyum daha sonra yoksa suzuki mi alsam 5 kapı 2000 yada 2001 sizler ne dersiniz şimdiden teşekkürler :)
  7. Erdinç Bakçe

Dayatsu Feroza

Ynt: Dayatsu Feroza bir yanlışlık olmuş benim alacagım araç 1994 model miş ben yanlış anlamışım porya kilidi nasıl oluyor . ön cantın üçündeki fırazeli bir kapak var yannız o elle çevirilmez sanırım 6 adet civatası var
  8. Erdinç Bakçe

Dayatsu Feroza

Ynt: Dayatsu Feroza Teşekkür ederim ben birazda olsa siteden takip ettim benim bilmek istediğim ön dix mi porya kilitlememi ne var mış onu tam olarak anlayamadım yada öyle birşey yok ben yanlış anladım yami ben bu aracı almak istiyorum ama bir binicisindende yorum almak istiyorum azda olsa...
  9. Erdinç Bakçe

Dayatsu Feroza

Land Rover Freelander 2000 1.8 kulanıcısıydım şimdi Daiyatsu Feroza 1996 Model almayı düşünüyorum bana bilgi verirmisiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri