erentpc kullanıcısının son içeriği

1. E

(istanbul) Toplu Taşımayla Ulaşılabilir Kamp Alanı Arıyoruz

merhaba, ömerli barajında ,kurtdoğmuş mevkisi olabilir. pendik yht istasyonundan 132 D iett sefer numaralı otobüsleri ile gidilebilir.
  2. E

Yeni Aldığım Xj ‘mde Sıkıntı Mı Var?

merhaba, 1.2 tl lpg sarfiyatı çok yüksek . ilk önce lpg bileşenlerini ve ayarlarını kontrol ettirmekte fayda var.Sorun buradan kaynaklıdır diye düşünüyorum.
  3. E

Sazak Koyun'da Çocukla Kamp

harika olmuş ,elinize sağlık..
  4. E

Grand Cherokee 4.7 Almayı Düşünüyorum Öneriniz

Erhan bey teşekkürler bilgi için ama ben , gönderdiğim linkteki aracı opsiyonladım.Koray bey belki ilgilenmek ister o da arayıştaydı.Sizin aracınız da çok güzelmiş.
  5. E

2002 Jeep Grand Cherokee 4.7 54.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 660682341 her ne kadar galeriden de olsa bu araçta temiz gibi duruyor.
  6. E

Teşekkür ederim ,bende inceliyorum şu sıralar ama temiz araç bulmak zor gibi ,zj 5.9 lara da bakıyorum ama orada seçenek bşr hayli az
  7. E

öncelikle merhaba , bu önerdiğiniz araç geçmişini bildiğiniz bir araç mı ?
  8. E

Alınık Cherokee Xj

Arkadaşlar cherokee xj bakıyorum ,98 model ve üstü , deri koltuklu , araziye girmemiş bir araç tercihim olacaktır.
  9. E

Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 Almayı Düşünüyorum, Tecrübelerinize İhtiyaç beyfendi selamlar , bende grand cherokee xj country almak istiyorum ancak çok acemiyim ,kullanıcısı oalrak sizin fikirlerinize ihtiyacım var , hatta çevrenizde satan vardır onla bile ilgilenirim..fırsatınız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri