Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Az insan bol huzur. Kış kamplarında gerekiyor. Yol zannettiğimiz şeyin yağmur yagdiktan sonra tarla olduğunu gördüğümüzde ya da gece kar yağdığında 4x4 elzem oluyor. Onun dışında lt35in arazi kabiliyeti at lastikle gayet yeterli.
Sorunsuz ve konforlu. Hiçbir zaman yolda arabayı düşünmem gerekmedi. Temiz su deposu dolu mu, pis su deposu boş mu gibi düşüncelerimiz olur genelde. Tek ihtiyaç hissettiğimiz özellik dört çeker oldu.
Uzun zamandır forumu takip etmiyordum. Konuyu tesadüfen gördüm. Onbeş yıldır volt karavan kullanıyorum. Yağ, filtre, balata ve kayışlar ve bir iki basit parça dışında neredeyse hiçbir şey değiştirmem gerekmedi. Yakıt 9 litre civarı. Bence doğru bir karar vermişsiniz ama yüksek kilometre araç...
Defender üzerinde hankook at1, bf at ko3 ve hankook mt1 kullandım. Yol dışı kullanımda hiçbiriyle takılmadım. Kuru ve ıslak asfalt kullanımında yeniyken hepsi aynı. Üç yıl sonra hankook lastik sertleşiyor ama dişleri hala yeni gibi. Yolda kayma eğilimi başlıyor. Bf beş yıl sonra bile yeni...
Çok güzel olmuş. Gülegüle kullanın. Kısa şase düşündünüz mü? Yurt disinda genelde kisa var. Acab neden bu kadar yaygın. 40 cm ekstra uzunlugun mutfak tezgahi disinda sizce faydasi ne olabilir. Ben karar veremedim. Su an lt 35 kullaniyorum. Kuculme niyetm var. Ne tavsiye edersiniz.