erhanankara kullanıcısının son içeriği

1. erhanankara

Cekme Karavan İle Gürcistan

Ynt: Cekme Karavan İle Gürcistan Arkadaslar son anda karar degıstırıp riske girmek istemedim ve çekme karavanım yerine yeni aldıgım Camper aracım ile Gürcistan a gittim. Benım gördugum her türlü tescile tabii aracların Türk tarafından ve Gürcü tarafından gümrük işlemleri çok kolay ve cok hızlı...
  2. erhanankara

Cekme Karavan İle Gürcistan

Dostlar 750 kg altı (kantarda tartırıp aldım 735 Kg ) faturalı Saly marka karavanım ile Gürcistan'a gitmeyi planlıyorum.Daha önce motosikletimle Gürcistan'a gectım yaklasık 2500 km yol yaptım ne gümrükte nede trafikte sorun yasamadım. Ancak çekme karavan ile gitme konusunu arastırdıgımda kafam...
  3. erhanankara

SATILIK BOSAL CEKİ DEMİRİ

Ynt: SATILIK BOSAL CEKİ DEMİRİ Ceki Demiri satılmıştır.
  4. erhanankara

Karavanın Dıs Yuzeyındekı Ezikler Konusunda Yardım

Sevgili üstadlar bir arkadasımın karavanının dış yuzeyınde ezikler var sanırım agac a surtmus bunu nasıl duzeltebılırız önerisi olan varmı.<Dış yuzey aliminyum kaplama nasıl duz hale getırebılırız?
  5. erhanankara

Ynt: SATILIK BOSAL CEKİ DEMİRİ Hocam yanlıs bilgi vermek istemem benım ustam dedıkı volswagen seat ve skoda araclara ıyı bır usta bunu uydurabılır dedı.Tabıkı bırebır uymaz ama denemek lazım sonucta orjınal olmayanboruyu yada el yapımı demırı bukup yapan ustlar var bunun herseyı hazır boynuz...
  6. erhanankara

Ynt: SATILIK BOSAL CEKİ DEMİRİ GSM TEL 0530 243 24 58
  7. erhanankara

Ynt: SATILIK BOSAL CEKİ DEMİRİ Ceki demiri 94-2000 arası polo hatcback ıcındır.
  8. erhanankara

Ynt: SATILIK BOSAL CEKİ DEMİRİ URUN KODU 023-321 http://www.catalogue.bosal.com/pdf/pdf_mi/023321.pdf
  9. erhanankara

Arkadaslar Volswagen Polo Icın Sıparıs Ettıgım Cekı Demırını Satıyorum. Polo arac 4.50 cekme karvanımı cekecek guce sahıp degılmıs ayrıca 8 valf oldugu ıcın tup takılmadigini ögrendım Arabamı uzerınde cekı demırı olan Baska arac ıle takas ettım bu yuzden bu elımde kaldı 1 aralık 2011 de satın...
  10. erhanankara

1985 4.50 Çekme Karavanımın Resterasyonu

Ynt: 1985 4.50 Çekme Karavanımın Resterasyonu Herkese ayrı ayrı tesekkur ederım.Spatula ıle kazıdıgım yuzey duvar kagıdı ılk once ıslattım yumusadıktan sonra buyuk parcalar halınde cıktı.Cıkmayan yerlerıde hafıften kazıdım.
  11. erhanankara

Ynt: 1985 4.50 Çekme Karavanımın Resterasyonu Artık sadece ıcının aydınlatması kaldı.Sonra Parti ;D
  12. erhanankara

Ynt: 1985 4.50 Çekme Karavanımın Resterasyonu Mutfak Cok Degıstı Kampanalar temizlendi fren ayarı yapıldı anti pas ile astarlanıp boyandı
  13. erhanankara

Ynt: 1985 4.50 Çekme Karavanımın Resterasyonu Tesekkur ederım dısı bıttı sayılır.Karavanı aldıgım gun bınbır zorlukla yaklasık 40 cm yukseklıkte bır kaldırımı asiırtıp apartmanımıza ait olan ve kullanılmayan acık otopark a koydum.Yakın zamanda yurt dısına gıdecegım ve uzun bır sure...
  14. erhanankara

Çekme Karavanlarımdan Bazılarının İlk ve Son Halleri

Ynt: Çekme Karavanlarımdan Bazılarının İlk ve Son Halleri Atilla bey selamlar yukarıdakı resımlerı ınceledın ellerınıze saglık hepsı bırbırınden guzel olmus.Size bir sorum olacak BAŞOĞLU 440 (1984) marka karavanınızı gordum bendede aynısı var 1985 model ılk sorum ben bu karavanı 4,50 olarak...
  15. erhanankara

Ynt: 1985 4.50 Çekme Karavanımın Resterasyonu Bılgı ıcın tesekkurler.Astar yapmadım ancak bazı yerlerde fıtıllerın yagmurdan kaynaklanan sıyah akıntı ızlerı vardı bu bolgelere ıkı kat boya surdum dolaylı olarak bır kat astar gıbı oldu.Mutlaka ılk kat boyanın kurumasını bekleyın derım mınumum 6...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri