Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cekme Karavan İle Gürcistan
Arkadaslar son anda karar degıstırıp riske girmek istemedim ve çekme karavanım yerine yeni aldıgım Camper aracım ile Gürcistan a gittim.
Benım gördugum her türlü tescile tabii aracların Türk tarafından ve Gürcü tarafından gümrük işlemleri çok kolay ve cok hızlı...
Dostlar 750 kg altı (kantarda tartırıp aldım 735 Kg ) faturalı Saly marka karavanım ile Gürcistan'a gitmeyi planlıyorum.Daha önce motosikletimle Gürcistan'a gectım yaklasık 2500 km yol yaptım ne gümrükte nede trafikte sorun yasamadım.
Ancak çekme karavan ile gitme konusunu arastırdıgımda kafam...
Sevgili üstadlar bir arkadasımın karavanının dış yuzeyınde ezikler var sanırım agac a surtmus bunu nasıl duzeltebılırız önerisi olan varmı.<Dış yuzey aliminyum kaplama nasıl duz hale getırebılırız?
Ynt: SATILIK BOSAL CEKİ DEMİRİ
Hocam yanlıs bilgi vermek istemem benım ustam dedıkı volswagen seat ve skoda araclara ıyı bır usta bunu uydurabılır dedı.Tabıkı bırebır uymaz ama denemek lazım sonucta orjınal olmayanboruyu yada el yapımı demırı bukup yapan ustlar var bunun herseyı hazır boynuz...
Ynt: 1985 4.50 Çekme Karavanımın Resterasyonu
Tesekkur ederım dısı bıttı sayılır.Karavanı aldıgım gun bınbır zorlukla yaklasık 40 cm yukseklıkte bır kaldırımı asiırtıp apartmanımıza ait olan ve kullanılmayan acık otopark a koydum.Yakın zamanda yurt dısına gıdecegım ve uzun bır sure...
Ynt: Çekme Karavanlarımdan Bazılarının İlk ve Son Halleri
Atilla bey selamlar yukarıdakı resımlerı ınceledın ellerınıze saglık hepsı bırbırınden guzel olmus.Size bir sorum olacak BAŞOĞLU 440 (1984) marka karavanınızı gordum bendede aynısı var 1985 model ılk sorum ben bu karavanı 4,50 olarak...