erkanaga kullanıcısının son içeriği

1. E

4.7 Wj Grand Cherokee Direksiyon Pompası

Merhaba Direksiyondan sola çevirirken vızır vızır bır ses geliyor. Soğukken yoktu ısınınca geliyor. Sürekliliği yok bir kere geldi şimdi yok. Böyle bir durum yaşayan oldu mu. Birde Soğukken gelmeyen bir Bilya sesi geliyor ısındığında oluşuyor direksiyona hafif ıynatınca susuyor bırakında...
  2. E

Wj De Hangi Yağ

Ynt: Wj De Hangi Yağ ben mobil 1esp 5w30 koydum. basınç 3-3.5 arası. 5 bin km de bir değiştirmeyi düşünüyorum.
  3. E

Wj De Hangi Yağ

Ynt: Wj De Hangi Yağ Bence Antalya'da mobil 1 5w50 peak life
  4. E

Wj De Hangi Yağ

Ynt: Wj De Hangi Yağ benimde yüksek çalışıyor yağ basıncı 3.5 seviyelerinde tam ortada olması gerekmiyor mu normalde.
  5. E

Wj De Hangi Yağ

Ynt: Wj De Hangi Yağ Aslında değiştirme sebebim tam sentetik bir yag kullanmak icin
  6. E

Wj De Hangi Yağ

Ynt: Wj De Hangi Yağ Benim yag aracı aldığımda yeni değişmiş 10w40 mobil . Yarı sentetik bir yag. Arac 116 binde kitapçıkta yazdığı gibi 5w30 mu koysam Yada km den dolayı 5w40 shell helix ultra mı karar veremedim
  7. E

Wj De Hangi Yağ

Ynt: Wj De Hangi Yağ hiç farketmez biri desin ben 4.7 de şunu kullanıyorum, öbürü desin 2.7 de ben bunu kullanıyorum :)))
  8. E

Wj De Hangi Yağ

Ynt: Wj De Hangi Yağ 0 cevap enteresan olmuş
  9. E

Wj De Hangi Yağ

Wj de hangi marka ve numara yağı kullanıyorsunuz
  10. E

Wj Yağ Seçimi

Ynt: Wj Yağ Seçimi Serviste er (energy relase) yağ katkısı koymuşlar nasıldır bu katkı bilen var mı
  11. E

Wj Yağ Seçimi

Ynt: Wj Yağ Seçimi Cok teşekkürler
  12. E

Wj Kullanım Kılavuzu

Ynt: Wj Kullanım Kılavuzu ankara yaşayan ve 4.7 için kitapçığı olan varmıdır. fotokopisini alabileceğim. yada internette türkçe pdf olan
  13. E

Wj Yağ Seçimi

Ynt: Wj Yağ Seçimi peki yağ basıncı ne olmalı rolantide ve giderken
  14. E

Wj Kullanım Kılavuzu

Ynt: Wj Kullanım Kılavuzu ankara'da
  15. E

Wj Kullanım Kılavuzu

Ynt: Wj Kullanım Kılavuzu Kitapçıkta yag secimi icin ne yaziyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri