Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar, 2.7 otomatik kullanıyorum şehir içi yakıt tüketimi otomatiklerde 60-70 kuruş gibi değerlerde bilginiz olsun. kendi kitapçığındaki bilgilerde yazan şehir içi yakıt tüketimi 100 km'de 11.9 litre. dizelin litresi 5.75 zaten hesaplasak kmde 68 kuruşa geliyor. artan yakıt fiyatlarıyla bu...
merhaba, terranonuzu güle güle kullanın :) ampüllerinizi orjinalleri ile değişim yapsanız bence yeterli olur ben orjinal haliyle kullanıyorum memnunum. far içindeki metalik kısımları temizletebilirsiniz onunda etkisi olur aydınlatmaya.. farlarınızı değiştirmeyi düşünüyorsanız eski model toyota...
Şanzıman problemi varsa yanar( Automatic Transmision Problem) bi şanzıman yağına baktırın önce.. Eğer değişim yaptıracaksanız koyulan yağ ATF olması lazım.. Genelde hata yapıp ATF-II koyuyorlar..
merhaba güle güle kullanın çok güzel bir araç.. yakıt tüketiminde biraz azalma oluyor ama çok fazla bi fark beklemeyin ama. bence arazi lastikleri kalsın araca extra br hava katıyor :))