ermanozsy kullanıcısının son içeriği

1. ermanozsy

On Road Ve Off Road Hakkında

Ynt: On Road Ve Off Road Hakkında Ha bide çok teşekkür ederim :)
  2. ermanozsy

Ynt: On Road Ve Off Road Hakkında Aynen çok doğru dediniz çoğu araç sahibi bu eklentileri ya görüntü yada satarken fiyat arttırmak için kullanıyor benim kendi fikrim orjinal tampon biraz kesme biçmeyle daha hoş duruyor :)
  3. ermanozsy

Ynt: On Road Ve Off Road Hakkında Son hali proje devam ediyor :)) 4 inch yükseltme baştan sona komple ayarlı kollar 33" 50 15 mt lastik biraz çamurluk içi taşlama ile gayet rahat sığdı gidişine biraz etki etti fakat çok da yavaşlattı diyemem Sırada farlar ve yan koruma demirleri var marşpiyer...
  4. ermanozsy

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Esasen öyle :D km saatini çok da takmamak lazım radarlar Hariç :P
  5. ermanozsy

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Cok bir bilgim yok açıkcası ama GPS kesin değer vermez, tabiiki büyük bir fark değil yani tam konuma bile 10-50 metre yanılma Payı veriyor 100e kadar çıkan var... Eğer lastik boyutunu büyüttüyseniz yakız tüketiminiz artar diye kesin bişey diyemem ha normal boyutunun 3...
  6. ermanozsy

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Android veya iOS platformunda bile Uygulaması var bunun
  7. ermanozsy

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun :D satmaktansa abartmadan kendime göre yapmayı planlıyorum umarım sonu çok güzel olacak :D
  8. ermanozsy

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi 5.9 grand cherokee şehir içi 100km civarlarında giderken en fazla 40 kuruş uzun yolda 36 kurus arazide ise yine 40-50 kuruş tabi bu veriler LPG de :D 5.2 grand cherokee lerde hemen hemen aynı tabi basarsan deli gibi yakıyo o ayrı :)
  9. ermanozsy

Defender İcin Çift Depo Yakit Isıtıcilı Sistem

Ynt: Defender İcin Çift Depo Yakit Isıtıcilı Sistem Deneyen bir çok insan var ki kendi evinde bio dizel üreten bir çok insan var ufak değişimler ile uzun sürekli Kullanım oluyor hatta direkman Kızartma yağı ile Avrupa turu yapanlar vardı sizin de denediğinizi sanmıyorum ben dizel bir araç...
  10. ermanozsy

Defender İcin Çift Depo Yakit Isıtıcilı Sistem

Ynt: Defender İcin Çift Depo Yakit Isıtıcilı Sistem Motorun ömrünü kısaltacağını düşünmüyorum sonuçta dizel yakıtta bir nevi yağ motor yakıyorsa Ömrü kısaltmaz sanmıyorum...
  11. ermanozsy

Ynt: On Road Ve Off Road Hakkında Kolay olan bişey yok ki :))
  12. ermanozsy

Ynt: On Road Ve Off Road Hakkında Aynen :) mecbur yeni baştan yapıcaz neyseki parça bol :D ah bide 4x2 aktarma kutusu bulsam :))
  13. ermanozsy

Ynt: On Road Ve Off Road Hakkında Orası öyle ona ayrı bir yatırım yapıyorum neyseki bu işi yapan bir arkadaşım var :) orijinal şanzımandan başka da pek Seçenek yok sanırım :))
  14. ermanozsy

Ynt: On Road Ve Off Road Hakkında Tabiiki 5.9 motor biraz fazla bu şanzımanlara ama 5.2 ile 5.9 Arasında ufak da olsa farklar var en büyük artım Çekme paketi olması aracın illa 33 de olmayabilir 32 yada 31 e de yürüyebilirim :)) eğer 4 inç long arm kit kurtarırsa 33 baktık kurtarmıyor düşürcez...
  15. ermanozsy

Ynt: On Road Ve Off Road Hakkında Zevk ayrı bi olay emin olun o motor ve şanzıman o lastikleri çevirir :))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri