Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BURSA KARAVAN FUARI (22 Nisan - 27 Nisan)
Merhaba Sevgili Karavan Dostları,
Bu sene 22 - 27 Nisan arasında Bursa da yapılacak olan Karavan fuarına katılmak isteyen arkadaşlarıma kısa bir duyurum olacak.
Katılmak isteyen herkese ( bir dostum aracılığı ile ) 100 adet ücretsiz giriş bileti...
Yeniden merhaba Sevgili karavancı dostlar,
Bu sene kafaya koydum kesin Azerbaycan a gideceğim inşallah. Her şeye rağmen, geçen sene veya bu sene Gürcistan üzeri Azerbaycan a giden varsa ve tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Merhaba arkadaşım. Almanya'da ya da Belçika'da ya da Hollanda'da veya Fransa'da ama bilhassa Almanya'dan alacağınız "ay yıldız veya ortel " bir telefon kartı ile tüm Avrupa Birliği ülkeler içinde 40 GB kullanabilirsiniz .
Bosna Hersek'te haftalık telefon kartları var 5 gb internet ve bir hafta...
Merhaba AKKUS bey Arkadasim,
Turing otomobil kurumunun Alman ADAC ve diger AB ülkeleri ile birlikte yapmis oldugu bi yurtdisi yardim paketi üyeligi var.(Hala varmi bilmiyorum bi sorun isterseniz) insallah basiniza gelmezde ama basa gelen cekilir hesabi , tamir ücretleri Avrupada Türkiyeye...
Merhaba arkadaşlar.
Üstad işiniz biraz zor.
Ama adım adım ilerleyin derim.
Bence immo veya kontak anahtarı olsada , bi takip edin basit bi sallantı veya kasis'den sonra olabiliyorsa basit bi bağlantı veya soket sorunu olabilir.
Saygılar
Herseyden önce bana cevap yazma zahmetinde bulunan iki karavan dostumuza tesekkürler.
Efendim kendim bir kacgündür epeyce aradim sordum telefonlastim ve internet ortamindada sorguladim.
i L G i N C hem de cok ilginc.
$ADO isimli Arkadasimizin yazdiklari cok dogru.
Azerbaycanada Gürcistanada...
Merhaba Sevgili Karavan Dostları...
Bu sene niyetimizde Ayarbaycan, Türkmenistan ve Özbekistan var... Ama en son oralara 25 sene önce gitmiştim epeyce değişiklik olmuştur diye düşünüyorum ! Mesela Bakü den Gemi ile Türkmenbaşına geçmek Bi LT 35 Volt karavanla gidiş Geliş ne kadardır...
Merhaba Sevgili Karavan Dostları...
Bu sene niyetimizde Ayarbaycan, Türkmenistan ve Özbekistan var... Ama en son oralara 25 sene önce gitmiştim epeyce değişiklik olmuştur diye düşünüyorum ! Mesela Bakü den Gemi ile Türkmenbaşına geçmek Bi LT 35 Volt karavanla gidiş Geliş ne kadardır...
Merhaba.
Ah üstad.
İnan yaşadıklarımızı yazsak kitap olur.
Benim aracım 2007 model Volkswagen.
Bundan dolayı arada durum farkı var. Ben kullanmakta zorluk çektim. Çünkü ben (tecrübesizlikten) daha önce okul servisi yapmış ve çekme belgeli bir araç aldım. Geçici plaka izmirde epey sorun...
Evet doğru . Ama bu kişiden kişiye değişebiliyor.
Yani her Mühendis olayi farkli degerlendirebilir. Bundan dolayi acizhane tavsiyem , Panelleri mutlaka bir uzman kurulusa taktuírmak ve uygunluk belgesi almak . O belgeyide Proje cizdireceginiz Mühendis bey veya hanima verip cizecegi projede günes...
Merhaba , Selamün aleyküm, Hello , Guten tag vs vs
Balıkesir Edremitten selamlar sevgiler Karavan Dostları.
Ben Erol . 59 yaşındayım. Emekliyim iki senedir Kendi yaptigim karavanimizla, 40 sene hasretini cektigimiz ülkemizi geziyoruz.
Hepinize selamlar sevgiler .
HOŞÇA VE DOSTCA KALIN