esensami kullanıcısının son içeriği

1. esensami

Serik Belediyesi (antalya) Karavan Parkı

Görüntülenen yer esasen belediye halk plajının otoparkı idi. Karavanların parkına da izin verilmekte idi. Ancak hemen bitişik bir alan özellikle karavan park yeri olarak hazırlanmakta idi. Elektirik su vs. de olacaktı. Yakın zamanda uğramış veya uğrayacak karavancı arkadaşlar yeni karavan alanı...
  2. esensami

Gezenbilir 9. Geleneksel Maltepe Karavan Buluşması 2017

Firdevs hanıma geçmiş olsun İlhan bey . Necmiye & Sami ESEN
  3. esensami

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Geçmiş olsun Tanju bey
  4. esensami

Sakarya, Serdivan Gölpark Buluşması 4-5 Nisan 2015

Ynt: Sakarya, Serdivan Gölpark Buluşması 4-5 Nisan 2015 Unutulmuş olabilir! Bu sayın valimiz, sayın RTE' in İBB. başkanlığı dönemine ait soruşturma konusu olan İETT biletleri ile ilgili bir adli olayda bilirkişi olarak rapor vermiştir.Bu rapor sayın RTE. ve diğer kişilerin...
  5. esensami

Sakarya, Serdivan Gölpark Buluşması 4-5 Nisan 2015

Ynt: Sakarya, Serdivan Gölpark Buluşması 4-5 Nisan 2015 Ziyaretimize gelecek sayın vali daha önce Adana'da valisi iken ,10 Kasım 2013 tarihinde Atatürk'ü anma törenlerinde hükümet aleyhine yapılan protesto gösterisi sırasında göstericilerden biri için "gavat" demişti. Ülkemizin yoğun gündemi...
  6. esensami

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Maltepe sahildeyiz GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  7. esensami

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Hakan bey yeni fark ettim. Hayırlı olsun.Güle güle kullan.
  8. esensami

3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

1- Erdal Ötügen- İstanbul 2- Mayıstosböce-2 kişi Adapazarı 3- Levent Güngör İstanbul 4- Şükran - Abdullah TEPE Ankara 5- Yıldız-Mesut Eryılmaz...
  9. esensami

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Ferhat bey, Güzel fotoğraflara ve bizi de sıkı kampçı-karavancı olmaya doğru ailece yaptığınız teşvik ve yardımlarınıza da teşekkürler. İlk defa gittiğimiz kutsal mekan Poyrazlar gölü kampında karavancılar ile beraber olmak çok hoşumuza gitti...
  10. esensami

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent bey, gözünüz aydın, analı babalı büyüsün inşallah.
  11. esensami

Polisin Karavanlarımızın İçini Arama Yetkisi..?

Merhaba, Bildiğim kadarı ile trafikte hareket halinde olan motokaravan veya çekme karavan motorlu taşıt statüsünde olup, konut sayılmıyor. Ancak kampingde sabit hale getirilmiş karavanlar konut sayılabilir. Yolda genel arama yapılmasına izin veren mahkemenin kararı özel...
  12. esensami

Olumsuzluklar Bitmiyor; Soyut Karavan

Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor... e-mail yeni yasaya göre delil kabul ediliyor. Ancak, sayın Güngör beyin de dikkat çektiği gibi bu maili gönderen kişi firmayı yasal olarak temsil ediyorsa ( imza sirkülerinde adı geçiyorsa) gönderdiği e-mail.onların aleyhine kesin bir delildir.
  13. esensami

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Gezenbilircilerin bu güzel kampına yetişemedik ama imrendik.(Karavanımız bakımda idi.) Tüm Gezenbilircilere,karavancılara sağlık ve esenlikler dileriz.Necmiye ve Sami Esen
  14. esensami

Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk

Ynt: Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk Takipteyim.Hiç gidememiş olduğum Kabartay-Balkar ve Karaçay-Çerkez bölgesi dedelerim olan Karaçay Türklerinin memleketi.
  15. esensami

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz