etoksoz kullanıcısının son içeriği

1. E

Fatma Kadın Koyu

Merhaba, Fatma kadın koyuna gidebilmek için İstanbul otogardan Gelibolu yönüne giden bir otobüse binmeniz,ancak binmeden öncede Güneyli köyü sapağında ineceğinizi belirtmeniz gerekiyor.Zira Pamukkale,Kamil Koç gibi bazı firmalar yol üstünde indirmiyor. Güneyli Sapağından inmeniz sonrasında az...
  2. E

S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya

Selam Kilit işi ile ilgili bir gelişme elde edebildiniz mi? Bende benzer işlemi yapmayı planlıyorum da..
  3. E

Saroz Körfezi Ücretsiz Kamp Alanları

Yaklaşık 20 yıldır Güneylideyim. Fatma kadın koyu güzeldir okulların açılması ile de tenhalaşmıştır. Ama imkanlar olarak eksiktir. Ücretsiz bir yerde diretmiyorsanız körfezde tam karşısında Gökçetepe Orman kampı var. Araç için girişte 20TL Çadır içinde 40TL ödüyorsunuz. Girişte marketi var...
  4. E

Bende Dodge Lendim

Herkese merhaba Uzun bir sürenin sonunda bende bir 4x4 Dodge S100 sahibi oldum. orman işletmesinden çıkan ve benden önceki sahibinin de çok yoğun kullanmadığı bir araç. 1982 model tek kabin Benzinli ve LPG li arabam çekme belgeli ve bir süredir kullanılmamış. Kullanana kadar muayeneden geçmek...
  5. E

Dana 44 Diff Hakkında

Ynt: Dana 44 Diff Hakkında Hangi modelden itibaren kilit var bilemiyorum ama öğrenebildiğim kadarı ile dana 60 diferansiyelli çıkan dodgeler de kilit varmış. Ama bizim ilk pazarlık yaptığımız 80 li model benzinli bir 100 lüktü. Hayırlısı ile aldığımızda göreceğiz artık...
  6. E

Dana 44 Diff Hakkında

Ynt: Dana 44 Diff Hakkında Bilgiler için teşkkürler. Web de Dana 44 yada 60 için bir takım bilgiler var ama birebir tecrübeler çok önemli. Bizim dodge projesi yatalak arabaya talip olunca bir anda badem gözlü oluverince beklemeye alındı ama vazgeçilmiş değil. Umarım en kısa sürede edinirim ve...
  7. E

Dana 44 Diff Hakkında

Herkese merhaba Yakın zamanda 4x4 bir Dodge S100 almayı planlıyorum. Araştırabildiğim ve buralardaki bilgilere göre ön ve arka diferansiyelleri Dana44 olarak adlandırılan türde. Dana44 diferansiyellerin birçok araçta kullanıldığını gözlemledim. fordun atlası gibi sanırım genel adı bu. Bu...
  8. E

Custom Buggy Yapmak

Ynt: Custom Buggy Yapmak Selamlar Forumda yeniyim konuları karıştırırken ilgimi çekti ve en son fotolar iyice kafamı karıştırdı. Son fotolardaki Sarı buggy ve kardeşi dört tanesi, devamında yapılmış Subaru motorlu olanı da ki Sn.Can tahincioğlunun aracıdır-üretimlerinde kısmende olsa benimde...
  9. E

1300 Cc Anadol Sierra Şanzımanı Ve 11/39 Difransiyel Uyumlu Olurmu

Ynt: 1300 Cc Anadol Sierra Şanzımanı Ve 11/39 Difransiyel Uyumlu Olurmu Selamlar Bahsettiğiniz şanzıman hangisidir? 1.6 ve 2.0 OHC motorlu GL olanlarda ülkemizde Taunuslarda da kullanılan TYPE9 denilen şanzıman vardır ve sorunsuzca uygulanacaktır.Sadece vites kolu şanzıman boyuna bağlı geriye...
  10. E

S100 Hakkında Birkaç Bilgi

Herkese merhaba foruma yeni üye oldum.İstanbuldayım ve otomotiv işi ile uğraşıyorum. maaşlı çalışan biri olmam ve sık sık köprüyü kullanmam nedeni ile mevcut aracımı modern pickuplarla değişmek yerine yok bütçelerden birşeyler var edebilmek üzere bir Dodge S100 4x4 almaya niyetlendim. Forumdaki...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri