Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender ve TUV
ben benim 110umun tavanini gectigimiz yaz beyaza boyattim ve gecen ay tüv den böylece sorunsuz gectim. ruhsattaki arac rengi, aracin görünüsteki "ana" rengi olmasi gerekiyormus.
tarik
Ynt: Tanzanya- Zanzibar
sıtma aşını önceden yaptırın, bu aşı herkese iyi gelmiyor, öyle olursa yolcuk başında çok sıkıntı çekersiniz. eğer gideceginiz bölgede 100% gereklilik yoksa, anında alabileceğiniz haplar var, tabiiki sıtmaya yakalandığınızı anladığınızda hemen almanız gerekiyor. ben...
Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı
aranan cevapları aşağıdaki linklerden alabilirsiniz
http://www.landroverexpedition.com/engines/300tdi/
http://www.landroverexpedition.com/engines/td5/
mühim olan bir özellik: td5 te ve 300tdi de orijinal r380 vardır. ama 300tdi ile lt77...
Ynt: defender 90 ariyorum
ben ikisinide tercih etmiyorum, yeşil olanı fena değil ama benzinili, kırmızı olanı dizel ama orjinal 90 değil. benim istediğim orijinal 90 kasa dizel, su an elimde zaten 110 benzinli var.
benzinliyi dizele çevirmek türkiyede epey bir dert, o yüzden dizel aramaya devam;-)
Ynt: bu araçlar defender mı series mi ?
Land Rover Series III (1971-1985)
Land Rover One Ten(110) Ninety(90) (1983-1989)
Discovery üretimi (1989) başlandığından sonra One Ten ve Ninety adı Defender 110/90 olmuştur
Land Rover Defender 110/90 (1990-1998)
Tarık
selam arkadaşlar
land rover ariyorum:
defender 90,
SW veya HardTop,
dizel (2,5lt düz, td veya 200tdi),
1987 - 1994
orijinal, durumu önemli değil (yani yapilmamiş) ve kesinlikle 110dan kesilmemiş olanlardan;-)
ilginize tesekkürler