eUykusuz kullanıcısının son içeriği

1. eUykusuz

Sırt Çantası Aranıyor

Merhaba arkadaşlar. 70 ile 85 litre arasında çanta arıyorum. Düşündüğüm markalar ; Husky, North Face, Ferrino,Deuter,Vaude, jack wolfskin gibi markalar olabilir bunlar dışında da iyi ve kaliteli bir çanta olabilir.Öğrenci olduğumdan dolayı her zaman alamayacağım için çanta o nedenle almışken...
  2. eUykusuz

Bisiklet Turu (tüm Sahil Şeridi)

Ynt: Bisiklet Turu (tüm Sahil Şeridi) Öncelikle Merhaba, Evet, Çoğu yerde benimde düşündüğüm gibi tereddütlerimi sizde farketmişsiniz zaman,zorluk ve gittiğim yerleri es geçip gitme değil de gezip iyice görmek gibi.. aldığım günden beri hemen hemen her gün bisikletin üstündeyim mümkün...
  3. eUykusuz

1996 - İstanbul-Bodrum Turu (1287 km.)

Ynt: 1996 - İstanbul-bodrum Turu (1287 Km.) gerçekten hayran olmamak elde değil yani fotoğraflara bakarken sanki o turu ben yapmışımda yıllar önceki anımı tekrar yaşamış gibi hissettim.doğrusu o zamanlardada bu turu yapmak pek kolay olmasa gerek :) umarım tekrar yine böylesine güzel bi tura...
  4. eUykusuz

Bisiklet Turu (tüm Sahil Şeridi)

Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle kendimden ve bu turdan kısaca bahsedeyim. Akdeniz Üniversitesinde Radyo, Televizyon ve Sinema okuyorum..Uzun zamandır bisiklet kullanan birisi değilim bisikletimi alalı daha 1 ay oldu ve ondan önceki sahip olduğum bisikletin üstünden ise 10 yılı aşkın bi süre...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri