ExiledArchangel kullanıcısının son içeriği

1. E

Discovery Iıı Ön Bilya Takımı

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık iki haftadır arabamda bir ses vardı. Bu haftasonu uzun yola çıkınca artık bir sorun olduğunun farkına vardım. 100 km leri geçince ses çok rahatsız ediyordu. Bugün ustama götürdüm ve ön teker bilyasının değişmesi gerektiğini söyledi. Gelelim danışmak istediğim...
  2. E

L200 İçin Hangi Chip Tuning?

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? EGR iptalinin nasıl yapılacağı konusunu merak edenleri için yukarıdaki ve aşağıdaki fotoğrafları ekliyorum.
  3. E

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Okan bey geç gördüm mesajınızı o yüzden cevabı geç verebiliyorum. Egr yi iki kez temizledik. Emme manifoltuna kadar söktük, ciddi anlamda kurum temizledik fakat kesin çözüme bir türlü ulaşamadım. Kiminde 1000 km kiminde 2000 km gittikten sonra yine benzer kara...
  4. E

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Teşekkür ederim İlhan bey. Ralliart için görüşebiliriz. Mail adresim: ozkanalay@gmail.com
  5. E

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Ahmet bey bir de Ralliart konusunda bir fikir alabilir miyim? Siz chip tuning tavsiye edeceksiniz ama arabanın beyni ile oynamak ve uğraşmak istemiyorum. Memnun kalmazsam kutuyu çıkaracağım. Benim sorum daha çok RalliArt mı RaceChip mi şeklinde? İkisi arasında...
  6. E

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Bugünkü deneyimlerimi paylaşmak istedim. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar en azından benim kadar uğraşmamış olurlar. Bugün İstanbul Anadolu yakasındaki yetkili servisleri aramaya koyuldum. Adresime yakın olana aracı alırken ekspertiz yaptırmış pek memnun...
  7. E

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? @sakyuz bey cevabınız için teşekkür ederim fakat ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var. Ahmet bey ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ederim. Araçta chip box yok. Aracın beynine tuning uygulanmış. Götürmüş olduğum usta yolcu kapısının köşesinden geçen çıtayı söküp...
  8. E

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Arkadaşlar tekrar merhaba; Yine size danışmak istediğim bir konu var. Aracımı bugün özel bir servise götürdüm. Özellikle şikayetim inanılmaz duman atma, çekiş düşüşü ve anormal yakıt sarfiyatı idi. Araca bakan usta aracımda bazı yerleri gözlemleyerek araca...
  9. E

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Cevaplar için çok teşekkür ederim. Herkesin fikrini paylaşmasında fayda olduğunu düşünüyorum. Herkesin beklentisi farklı olduğu için aradığıda farklı oluyor haliyle.. Açıkçası ben offroad yapmak için arabamı almadım. Sadece ivmelenmesinin artması ve siyah duman...
  10. E

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Gökhan bey, Pro II haricinde satış yapmıyorlar. Sanırım Pro artık stoklarda kalmamış. Neden problem çıkaracağını düşünüyorsunuz? ILFER OTO - İlyas Usta tam olarak nerededir acaba? Yetkili servis mi özel servis mi acaba? İlginiz için teşekkür ederim.
  11. E

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Ahmet bey teşekkürler. Açıkçası sağlam bir bakım yaptırmam gerekiyor. Yetkili bir servise arabamı alırken gittim ama açıkçası pek memnun kalmadım. Sanırım siz Ankarada'sınız. İstanbulda olsaydınız size bir servis sormak isterdim. :) Ralliart aldığımda servis...
  12. E

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Ahmet bey temennileriniz ve cevabınız için teşekkür ediyorum. Mesajınızı şimdi görebildim, cevap yazmakta gecikiyorum, kusura bakmayın. Ben henüz chip satın alamadım. Yurtdışından Ralliart chip getirtmeye çalışıyorum beceremezsem race chip takmayı düşünüyorum...
  13. E

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Hoşbulduk, çok teşekkürler.. Ben race chip üzerinde düşünüyordum ama ralliart a da bakacağım. Elinde 2. el olan varsa onu da satın alabilirim. Selamlar..
  14. E

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Hakan bey öncelikle teşekkür ederim. Forumu inceledim ama açıkçası yazılan yazılar çok eski tarihli olduğu için emin olamadım. Güncel chip tuning bilgilerine ihtiyacım var ama yinede araştırmaya devam edeceğim. Tekrar teşekkür ederim.
  15. E

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar; Bir ay kadar önce 2010 model L200 Intense 4X2 satın aldım. Araçtan genel olarak çok memnunum. Fakat ara hızlanması ve gaz tepkilerine biraz geç cevap veriyor. Öncelikle sormak istediğim benim aracım şu anda kaç beygir? Birden fazla motor seçenekleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri