Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malesef Yurtdışında bu detaylara daha çok dikkat çekilerek servislerin kendileri Tozlu ve benzeri koşullarda araç kullanımında yağ, filtre vb bakımların %25-30 daha erken km ve sürede yapılmasını tavsiye etselerde bizde bunlar ya cingöz usta yada bilmiyor diye nitelendiriliyor :/
Hareket viteslerinde yapıyorsa bunu sensörlerin gözden geçirilmesi soruna direk ışık tutabilir. Lpg sistemleri bazı sensörlerin zarar görmesine sebep olabiliyor. Ardından araç beyinleri değişik tepkiler verebiliyor. Konuyu 1-2 yabancı forumda gördüm çözüm için hararet sensörlerinde meydana gelen...
Fiyat önemli değilse 5.11 taktikal ürünlerinin hayati önem taşıyan durumlarda zorluk çıkartmaması için tasarlandığından önerebilirim. ayrıca çanta içerisine konulan eşyaların ağırlığa göre dizilmesi de sorununuzun çözümü olabilir.
Arkadaşlar bu soruna yardımcı olabileceğim 1-2 fikrim var. ancak bilmem gereken bazı şeyler var. Araç bu sorunu yaratırken çalıştırıldığı andan itibaren mi yapıyor? yoksa konvoy trafiği içerisinde veya hareket halinde bir süre geçirdikten sonra mı? hararet göstergesinde dengesiz hareketlenme...
Aracın iç mekanı tamamen soyularak direk olarak metal aksamlarına çift taraflı bantlı ardında köpük ve en üst yüzeyde folyo olan malzemeyi oval uçlu bir obje ile boşluk bırakmadan yapıştırarak yapılıyor. bu esnada kendiniz yaparsanız pas tutan yerleride ufak bi temizlikten geçirerek...
Bahsettiğiniz durumu ele almak gerekirse bazı basit tavsiyelerde bulunmak isterim, Aracınızın ısı izolasyonunu güçlendirmek ve tabi bagaj içerisinide (kendiniz yapmaya kalkarsanız 250-300 lira gibi bir bütçe, harici yaptırtmak malesef 700+ min) kapı fitillerinde deformasyon varsa onları...
Sizlere kullandığım bıçağı tavsiye ederim, Morakniv Garberg (tercihe göre Karbon veya paslanmaz çelik) Ben paslanmaz çeliğini kullanıyorum ve 12c27 olarak kodlanan jilet yapımında kullanılan (iyi ağız tutan) ince zerrecikli bir çelik kullanılıyor. Boyut olarak acaba soru işaretini bıraksa bile...
Selamlar, aranıza daha yeni katıldım. Benim kafamda çok farklı bir soru işareti var sizlerle paylaşmak ve tavsiyenizi almak istiyorum. Yurt dışı gelişimde yabancı araç (sadece 2 sene süre ile limitli) getirme hakkımı yavrucak bir SUV getirerek kullanmak istiyorum. Hali hazırda kamp kurmaya...