experr01 kullanıcısının son içeriği

1. E

Navara Ön Far Yıkama Sistemi

Ynt: Navara Ön Far Yıkama Sistemi Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Hafta sonu dediklerinizi uygulamaya çalışacağım.
  2. E

Navara Ön Far Yıkama Sistemi

Arkadaşlar merhaba, kaç zamandır dikkatimi çekiyordu ama bir türlü vaktim olmamıştı uğraşmaya. Bugün acaba ön farların önündeki farlara su fışkırtması için konulan memeler çalışıyor mu diye uğraştım biraz ama bir türlü ön farlara yıkama suyu fışkırtamadım. Süs için koymuş olamazlar herhalde...
  3. E

2007 Navara Yağmur Sensörü Arızası

Ynt: 2007 Navara Yağmur Sensörü Arızası İlginiz için teşekkür ediyorum. Kusura bakmayın gündüzleri işim gereği arazi de olduğum için mesajlarınızı ancak akşama okuyorum. Profil bilgilerimde iletişim bilgilerim var. Verdiğiniz tavsiyeleri hafta sonu İzmir'e gidince uygulayacağım.
  4. E

Nissan Navara 4x2 Yük Çekimi

Ynt: Nissan Navara 4x2 Yük Çekimi Merhaba, serhat11 kardeşim 2007 model navarlarda(4x4) niye vergi indirimi yapılsın ki? Kasko değeri 37000 lira seviyesinde. %5'i 1880 lira . Bu değeri aşarsa indirime girmiş olur. Yukarıdaki hesabı kim ve nasıl yaptı. Bilmediğimiz bir şey varsa açıklarsanız...
  5. E

Ynt: 2007 Navara Yağmur Sensörü Arızası seyir halindeyken ani su sıçramalarında çok faydası oluyor. Bir de havası var
  6. E

Merhaba, arkadaşlar yağmur Sensörü çalışmaz oldu. Tamiri için tavsiyesi olan var mı? Araç: 2007 navara
  7. E

Linkteki Nissan Navara İle İlgili Yardımcı Olur Musunuz?

Ynt: Linkteki Nissan Navara İle İlgili Yardımcı Olur Musunuz? Bence çok pahalı. Ne kadar offroad yapacaksın ki bu kadar masraf yapıyorsun. Tamam araç aksesuar konusunda epey donanımlı fakat yine de bu kadar etmeyeceğini düşünüyorum. Bende 2007 modeli var. Hiçbir aksesuarı yok fakat hafta sonu...
  8. E

Navara Aux Girişi Ve Far Ampulü Tavsiyesi

Merhabalar, 2007 model navarlarda mp3 v.s cihazları kullanabilmek için aux girişi yok mu? Ya da varsa ben mi bulamadım?. Diğer sorun ise aracı aldığım kişi farlara beyaz ampul takılmış. Yağışlı havalarda hiç iyi göstermiyor. Yeni ampul almak istiyorum. Ne tavsiye edersiniz?.
  9. E

Navara Direksiyon Spirali Arızası

Ynt: Navara Direksiyon Spirali Arızası İlginize çok teşekkür ederim. Hafta içi ilk işim oraya gitmek.
  10. E

Navara Direksiyon Spirali Arızası

merhaba, arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2007 model LE Versiyonu navara aldım. Araç temiz olduğu için direksiyondaki düğmelerin çalışmamasını önemsemedim. Ancak aldıktan sona servise yağ değişimi için gittiğimde sorduğumda direksiyon spirali değişecek 1150 tl maliyeti var dendi. İzmirliyim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri