Fantastic Light kullanıcısının son içeriği

1. Fantastic Light

4x4 Atv Vs Toyota Vx80 | Vx80'i Yaktı!

Hiç o lastiklerle oraya çıkar mı o araç? Yazık günah ...
  2. Fantastic Light

Michelin Latitude Cross 205/80/r16 (4 Adet)

Selam, Lastikler sıfırdır yanlış yapılan alım sonrası sadece janta takılıp çıkartılmıştır. Resimlerden anlaşılır zaten. Faturası mevcuttur. Lastik tam bir yol + yol dışı hafif arazi lastiğidir ve inanılmaz konforludur. (daha önce kullandım) Lastiği boşu boşuna çok detaylı anlatmıyorum, bu ilanı...
  3. Fantastic Light

Mitsubishi L200 4x4 Lambası Yanıp Sönüyor - Acil Yardım!

Ynt: Mitsubishi L200 4x4 Lambası Yanıp Sönüyor - Acil Yardım! Tebrikler BOZO; Doğru tespit, arkadaşın aracında vakum darbe almış.
  4. Fantastic Light

pajero3.2 did dpf iptali ve chip tuning

Ynt: pajero3.2 did dpf iptali ve chip tuning Kısa bir zaman sonra sizinle iletişime geçicem. ;)
  5. Fantastic Light

E F S A N E 3 KAPI 3000CC V6 157.000 KM DE

Ynt: E F S A N E 3 KAPI 3000CC V6 157.000 KM DE Selam, Siz aracın 3. sahibisiniz. Aracı aldığınız Kayseri KAYOFF/Tamer abi aracı İstanbul'dan ilk sahibinden aldı. İlk sahibi fazla yormuyordu aracı fakat Tamer abiler feci kullandı. Buyrun aracın yarışa katıldığı bir videosu...
  6. Fantastic Light

TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları

Ynt: TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları Bu araçlarla hakikatten ZOR YOLLAR. ;)
  7. Fantastic Light

carryboy fullbox

Ynt: carryboy fullbox Selam, Carryboy TEMSA tarafından ithal edilen orjinal üründür. Yedek parça vs. TEMSA'da varmı bilemiyorum. Saygılar ..
  8. Fantastic Light

Pajero 3.2

Ynt: Pajero 3.2 Vergi problem değilse bu linkteki araca bakın derim; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-alsa-guvencesiyle-sahibinden-pajero-90738640/detay/ Siin için uygunsa çok güzel bir araç ve 200.000 KM pek birşey sayılmaz. Hatta aceleniz yoksa...
  9. Fantastic Light

Pajero 3.2

Ynt: Pajero 3.2 Selam, Sizi yanlış yönlendirmeyeyim ama bir süre (7-8 ay) önce bu aracın geçmişi ile ilgili hiç hoş olmayan şeyler duymuştum vede bu adamlar bu aracı bayağı bir zamandır satmaya çalışıyorlar. Birde ''Pajero nasıl böyle hatalar verir'' demişsiniz. Vallahi eğer kullanıcısı hor...
  10. Fantastic Light

L200 lastik seçimi"

Ynt: L200 lastik seçimi" 265'i geçmemeniz iyi olmuş.
  11. Fantastic Light

ilk pajerom 1990 2.5 TD yardım

Ynt: ilk pajerom 1990 2.5 TD yardım Hayırlı olsun, kazasız belasız İnşallah ..
  12. Fantastic Light

2011 l200 instyle aldım...

Ynt: 2011 l200 instyle aldım... Güzel bir araç almışsınız.Güle güle kullanın ..
  13. Fantastic Light

2009 4x2 L200 80 bin bakımı.

Ynt: 2009 4x2 L200 80 bin bakımı. 80-160-240-320-400 Her 80bin'de bir (triger seti vs.) böyle ağır bakım çıkar. Fiyat pahalı ama avunma açısından''Gülü seven dikenine katlanır.'' demekten başka çare yok. :)
  14. Fantastic Light

pajero3.2 did dpf iptali ve chip tuning

Ynt: pajero3.2 did dpf iptali ve chip tuning Benim tek anlamadığım, Japon'lar bu işi çözemedi'de bizmi çözdük? :)
  15. Fantastic Light

KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları Görselleri (09 -10 Haziran 2012)

Ynt: KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları Görselleri (09 -10 Haziran 2012) Selam, Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkürler. Evet organizasyon seyir zevki, pist vs. olarak güzeldi fakat sonlara doğru ikili eşleşmeler vs. Beyoff kadar zevkli olmadı ve heyecan uyandırmadı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri