Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam,
Lastikler sıfırdır yanlış yapılan alım sonrası sadece janta takılıp çıkartılmıştır.
Resimlerden anlaşılır zaten.
Faturası mevcuttur.
Lastik tam bir yol + yol dışı hafif arazi lastiğidir ve inanılmaz konforludur. (daha önce kullandım)
Lastiği boşu boşuna çok detaylı anlatmıyorum, bu ilanı...
Ynt: E F S A N E 3 KAPI 3000CC V6 157.000 KM DE
Selam,
Siz aracın 3. sahibisiniz.
Aracı aldığınız Kayseri KAYOFF/Tamer abi aracı İstanbul'dan ilk sahibinden aldı.
İlk sahibi fazla yormuyordu aracı fakat Tamer abiler feci kullandı.
Buyrun aracın yarışa katıldığı bir videosu...
Ynt: Pajero 3.2
Vergi problem değilse bu linkteki araca bakın derim;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-alsa-guvencesiyle-sahibinden-pajero-90738640/detay/
Siin için uygunsa çok güzel bir araç ve 200.000 KM pek birşey sayılmaz.
Hatta aceleniz yoksa...
Ynt: Pajero 3.2
Selam,
Sizi yanlış yönlendirmeyeyim ama bir süre (7-8 ay) önce bu aracın geçmişi ile ilgili hiç hoş olmayan şeyler duymuştum vede bu adamlar bu aracı bayağı bir zamandır satmaya çalışıyorlar.
Birde ''Pajero nasıl böyle hatalar verir'' demişsiniz.
Vallahi eğer kullanıcısı hor...
Ynt: 2009 4x2 L200 80 bin bakımı.
80-160-240-320-400 Her 80bin'de bir (triger seti vs.) böyle ağır bakım çıkar.
Fiyat pahalı ama avunma açısından''Gülü seven dikenine katlanır.'' demekten başka çare yok. :)
Ynt: KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları Görselleri (09 -10 Haziran 2012)
Selam,
Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Evet organizasyon seyir zevki, pist vs. olarak güzeldi fakat sonlara doğru ikili eşleşmeler vs. Beyoff kadar zevkli olmadı ve heyecan uyandırmadı...