Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Italya'dan vize alma ihtimali hakkinda
Rahatlattiniz beni biraz:) Eger gercekten durum boyleyse cok iyi! Uzerime tapu falan olmadigi ve bordronun asgariden gozuktugu icin terddutte kaliyorum. Hesapta para gosteririm.. Buna benzer bir durumda vize alabilen varmi bilmiyorum... Cok...
Selamlar. Bu yil icerisinde 8 gunluk bir Italya turuna katilmayi planliyorum. Yalniz vize konusunda canimi sikan bir konu var. Buraya soruyu yazmadan once gunlerce internnette dolastim ama daha once verilmis bir cevap bulamadim. Ozel bir sirkette calisiyorum ve firmada herkesin sigortasi asgari...
Arkadaslar merhaba;
Ben kanyon gecisi ne tur ekipman gerekir merak ediyorum. Basta gerekenler su ayakkabisi, kask ve uygun kiyafet. Kafama takilan konu ise canta.. Kanyon gecisleri icin su gecirmez canta mi kullaniliyor? Boyle su gecirmez cantalar var mi? Yanimizdaki esyalari sudan nasil...
Selamlar;
Arkadaslar birkac soru sormak istiyorum. Agri dagi'na kuzey yuzunden tirmanis yasal olarak hicbir sekilde mumkun degil mi?
Agri dagi'na herhangi bir rotadan solo tirmanis yasal acidan mumkun mu? Daha once solo tirmanalar bunu nasil yapmis, proseduru bilen varmi? Eger solo tirmanis...