Faruk Ozturk kullanıcısının son içeriği

1. F

Italya'dan vize alma ihtimali hakkinda

Ynt: Italya'dan vize alma ihtimali hakkinda Turist vizesi mi aldiniz? Bordronuzda aldiginiz gercek maas mi gozukuyor yoksa bendeki gibi asgari mi?
  2. F

Ynt: Italya'dan vize alma ihtimali hakkinda Mehmet bey, buna benzer bir durumda vize alabilen birini taniyor musunuz?
  3. F

Ynt: Italya'dan vize alma ihtimali hakkinda Rahatlattiniz beni biraz:) Eger gercekten durum boyleyse cok iyi! Uzerime tapu falan olmadigi ve bordronun asgariden gozuktugu icin terddutte kaliyorum. Hesapta para gosteririm.. Buna benzer bir durumda vize alabilen varmi bilmiyorum... Cok...
  4. F

Selamlar. Bu yil icerisinde 8 gunluk bir Italya turuna katilmayi planliyorum. Yalniz vize konusunda canimi sikan bir konu var. Buraya soruyu yazmadan once gunlerce internnette dolastim ama daha once verilmis bir cevap bulamadim. Ozel bir sirkette calisiyorum ve firmada herkesin sigortasi asgari...
  5. F

Agri dagi kuzey yuzu??

Ynt: Agri dagi kuzey yuzu?? Solo olarak Agri rotasindan da mumkun degil galiba.?
  6. F

Bisiklet ile Hırvatistan!!

Ynt: Bisiklet ile Hırvatistan!! Boyle bir yolculugun maliyetini asagi-yukari nasil hesplayabiliriz acaba?
  7. F

Agri dagi kuzey yuzu??

Ynt: Agri dagi kuzey yuzu?? Bilen biri yok mu? Solo tirmasnis imkani var mi? Tesekkurler..
  8. F

Kanyon gecisi ekipman??

Ynt: Kanyon gecisi ekipman?? Tesekkurler Murat bey!
  9. F

Kanyon gecisi ekipman??

Arkadaslar merhaba; Ben kanyon gecisi ne tur ekipman gerekir merak ediyorum. Basta gerekenler su ayakkabisi, kask ve uygun kiyafet. Kafama takilan konu ise canta.. Kanyon gecisleri icin su gecirmez canta mi kullaniliyor? Boyle su gecirmez cantalar var mi? Yanimizdaki esyalari sudan nasil...
  10. F

Agri dagi kuzey yuzu??

Selamlar; Arkadaslar birkac soru sormak istiyorum. Agri dagi'na kuzey yuzunden tirmanis yasal olarak hicbir sekilde mumkun degil mi? Agri dagi'na herhangi bir rotadan solo tirmanis yasal acidan mumkun mu? Daha once solo tirmanalar bunu nasil yapmis, proseduru bilen varmi? Eger solo tirmanis...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri