Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
arkadaşlar 95 2.0 İ SPORT FRONTERANIN OLMASI GEREKEN LASTİK EBATI NEDİR BEN 235*75*15 KULLANIYORUM ÇOK EMİN OLMAMKLA BERABER FAZLA GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM 235 OLAN EBATI 215 ÇEKMEK GEREKİRMİ YAKITI NE ŞEKİLDE ETKİLER LPG 1,82 ŞUAN 375 KURUŞ YAKIO
araca 117.500 km lpg atıldı sunrofflu 115 bg 2 adet 300 w pıoner kolon + anfi lastikleri iyi durumda muayene 2014/2 . aya kadar vizeli arazi 4*4 sorunsuz fiyat ben 18.000 aldım düğünüm var üçüne beşine bakmıyacam araç çok temiz alan memnun kalır
ARKADAŞLAR 95 MODEL 2,0 İ SPORT 125.000 KM FRONTERAM VAR DÜĞÜN SEBEBİYLE SATIYORUM. ARAÇ TÜRKİYEYE 2000 YILINDA GETİRLDİ İLK ELDE DURUYOR KAZASIZ SIKINTISI OLMAYAN BİR ARAÇ RENGİ SİYAH ARAÇ SAMSUNDA İLGİLENEN OLURSA YARDIMCI OLABİLİRİM...
KİLİTLER FREE KONUMUNDA FAKAT VİTES 4 H KONUMUNDA KULLANDIM SİZİN DEDİĞİNİZE GÖRE SAĞ AŞAĞI ÇEKİP YANİ 2H ÖLE KULLANACAM DOĞRUMUDUR
MERHABE ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM FARUK BEN SAMSUNLUYUM MUHASEBE MALİ MÜŞAVİRLİK YAPMAKTAYIM YAŞIM 32; ÖNCELİKLE DOĞA SPORLARINA GÖNÜL VEREN HERKEZE YÜREKTEN SAYGILARIMI SUNARIM. BENDE DE '95 2.0İ SPORT ÇOK ORJİNAL 125.000 KM FRONTERA VAR. DÜĞÜN...