fastteam kullanıcısının son içeriği

1. fastteam

(sıfır) Adidas Terrex Climaheat® Kaz Tüyü (titanium 800 Fiil Power) Kadın Mont Beden M/40

Fiyat 375 TL den 360 TL ye indirilmiştir.
  2. fastteam

(sıfır) Salewa Puez Terminal Kadın Yürüyüş Pantolonu Beden L/40

Fiyat 275 TL den 260 TL ye indirilmiştir.
  3. fastteam

(sıfır) Salewa Puez Terminal Erkek Yürüyüş Pantolonu Beden M/48

Fiyat 275TL den 260 TL ye indirilmiştir.
  4. fastteam

(sıfır) Karrimor Bodmin Low Iv Kadın Outdoor & Trekking Ve Yürüyüş Ayakkabısı No:38.5

Fiyat 140 TL den 125 TL ye indirilmiştir.
  5. fastteam

(sıfır) The North Face Resolve Insulated Jacket Erkek Mont Beden M

Forum dışında satılmıştır.
  6. fastteam

(sıfır) The North Face Resolve Insulated Jacket Erkek Mont Beden M

Yurt dışından kendim için M bedenini tedarik ettiiğim ürün 1 beden büyük geldiği için elden çıkarmak zorunda kalıyorum. Ürün denenmek için poşetinden çıkarılmış hiç kullanılmamıştır. Boy 1.75-1.85 / Kilo 80-90 arası kişilere uygundur. Renk : Yeşil (Fotolar elimdeki ürüne aittir. Fotoğraftaki...
  7. fastteam

(sıfır) Wouxun Kg-uv8d

Telsiz kutusundadır, hiç kullanılmadı. Amatör telsiz olduğundan sertifikasını ibraz etmeyen arkadaşlara satışı yapılmayacaktır. Fiyat : 550Tl TB3PIA *** ** * iletişim: İsmail AVCI - 5374614516 - Bursa/Gürsu * ** ***
  8. fastteam

(sıfır) Salewa Puez Terminal Kadın Yürüyüş Pantolonu Beden L/40

Ürün fotoğraf çekilmek için poşetinden çıkarılmış hiç kullanılmamıştır. Renk : Magnet (Fotolar elimdeki ürüne aittir. Fotoğraftaki ürün gönderilecektir.) Beden : Large / L / 40 Fiyat : 275Tl Abd ve Almanya'daki liste satış fiyatı 130 Euro'dur. Türkiye satış fiyatını bulamadım. Emsal ürünlerin...
  9. fastteam

(sıfır) Salewa Puez Terminal Erkek Yürüyüş Pantolonu Beden M/48

Yurt dışından kendim için 48/M bedenini tedarik ettiiğim ürün malesef 1 beden küçük geldiği için elden çıkarmak zorunda kalıyorum. Ürün denenmek için poşetinden çıkarılmış hiç kullanılmamıştır. Renk : Black Out (Fotolar elimdeki ürüne aittir. Fotoğraftaki ürün gönderilecektir.) Beden : Medium...
  10. fastteam

(sıfır) Adidas Terrex Climaheat® Kaz Tüyü (titanium 800 Fiil Power) Kadın Mont Beden M/40

Ürün fotoğraf çekilmek için poşetinden çıkarılmış hiç kullanılmamıştır. Renk : Gri (Fotolar elimdeki ürüne aittir. Fotoğraftaki ürün gönderilecektir.) Beden : Medium / M / 40 Fiyat : 375Tl Liste satış fiyatı 299.95 Euro'dur. Türkiye satış fiyatını bulamadım. Emsal ürünlerin piyasa fiyatları...
  11. fastteam

(sıfır) Karrimor Bodmin Low Iv Kadın Outdoor & Trekking Ve Yürüyüş Ayakkabısı No:38.5

Ürün fotoğraf çekilmek için kutusundan çıkarılmış hiç kullanılmamıştır. Renk : Grey/Blue (Fotolar elimdeki ürüne aittir. Fotoğraftaki ürün gönderilecektir.) Ayakkabı Numarası : 38.5 Fiyat : 140Tl Karrimor bir İngiliz markasıdır. Türkiye satış fiyatı 220-250tl civarındadır. Sunduğum ürün...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
Because41

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.