fatatug kullanıcısının son içeriği

1. fatatug

Yıpranmış Dövizler Hak.

İBNE
  2. fatatug

Yıpranmış Dövizler Hak.

Bilindiği üzere yıpranmış dövizleri merkez bankası dahil olmak üzere herhangi bir banka almamaktadır. Ben uygun fiyata ister döviz olarak ister serbest piyasa kurundan TL olarak alıp banka hesabınıza veya elden yatırabilirim. İrtibat için fatatug@hotmail.com. NOT: Etik değerler gereği buradan...
  3. fatatug

Uzun Ömürlü Akü

Ben dediğim gibi akü almak zorunda değilsiniz. Burada yazmamın amacı böyle bir akü var diyedir. Meraklısı akünün detaylarını araştırarak öğrenir. Olmayan için ise burada yazılanlar hiçbirşey ifade etmez.
  4. fatatug

Uzun Ömürlü Akü

Ben firmanın nerede olduğunu biliyorum. Ama firma ismini verdiğim anda müşteri benden değil üretici firmadan alır. Bu yüzden vermiyorum. Ama ürün 2 sene Türkiye'de firma garantisi altındadır diyorum. Yani firma kristal akünün eklerle de vermiş olduğum akü ömrü uzattığının garantisini firma...
  5. fatatug

Uzun Ömürlü Akü

Dediğiniz kişi Rus inşaat firmasının temsilcisi. Türkçe bilmediğinden rastgele ilan vermiş. Forum ile uzaktan yakından alakası yok. Rusya'da inşaat projeleri alıp inşaat yapıyor.
  6. fatatug

Uzun Ömürlü Akü

O zaman konunun kilitlenmesine gerek yok. Küfür ve hakarete devam altta kalanın canı çıksın. Kim kimi döverse onu tutalım. Oldukça tuhaf evliyaçelebi bey. Medeniyetten uzak bir felsefe anlayışı.
  7. fatatug

Uzun Ömürlü Akü

Valla seviye sınırları aşılırsa ve hakaret eden forumdan atılmazsa olacağı budur. Bir taraf hakaret ediyorsa ve hakaret eden haklı şekilde gösteriliyorsa taraf tutulmaması gereklidir.
  8. fatatug

Uzun Ömürlü Akü

ince999'un aşağıdaki fare tiplemesi ile birebir uyuşması kaliteli ve akla uygun katılımlarını göstermesi oldukça gülünç. Bence yazınız tarafsızlıkta öte bir yazı olmuş evliyaçelebi
  9. fatatug

Uzun Ömürlü Akü

"Yazışma buraya gelip deli atışmasına dönmesine sebeb olduğum için Forumdaki bütün arkadaşlardan ÖZÜR dilerim.Benim cahilligim, deli cesaretim işte " Burası masal anlatma yeri değildir. Lütfen kendinize özel başlık açın orada soracağınızı sorun. Böylece milleti rahatsız etmemiş olursunuz.
  10. fatatug

Uzun Ömürlü Akü

"Ben bu akü versiyonunun aliştığımız kurşunlu aküden ne gibi faydalı farkları var anlayamadım ayrıca akünün kullanım amacına göre hangi sınıfta olduğunuda tam net olarak anlayamadım."Kalın kafalılıktan olsa gerek" " Siz ilk önce bunun cevabını bulun sonra sor sorun. İnternette biraz araştırma...
  11. fatatug

Uzun Ömürlü Akü

İnce999 gibi cahil adamların sözünü kayda almıyorum. Akünün ne olduğunu bilmiyor hala yorum yapıyor. Anlamadım diyor tekrar soru soruyor. İşin ticaretine gelince; ben size yeni bir akü modeli tanıttım. İsteyen alır faydasını görür istemeyen almaz atadan gördüğü gibi orta çağ teknolojisinden...
  12. fatatug

Uzun Ömürlü Akü

Koyduğum linkler sadece bilgi amaçlı linklerdir. Size akü hakkında bilgi vermek için gönderdiğim linklerdir. Firmanın bu akü ile ilgili resmi yoktur. İlk alan müşteri firmaya ulaşabilecektir.
  13. fatatug

Uzun Ömürlü Akü

Ürün herkesin bildiği gibi sulu/gel/agm 'deki gibi çalışmaktadır. Sadece yeni jenerasyondur. Şarj ve deşarj voltajları bu yüzden aynıdır. Lion akülerle karıştırılmamalıdır. Yapısından dolayı Lion bataryaların şarj/deşarj sistemi farklıdır. Kötü şarj / deşarjta kristal aküler bozulabilirken...
  14. fatatug

Uzun Ömürlü Akü

DOD kelimesi İngilizce'den gelmektedir. Deep Of Discharge demektir. Yani akünün deşarj olma seviyesini göstermektedir. Bir akü tam olarak dolu ise %0 DOD olur. Eğer tamamen boşaldığında ise %100 DOD olur. Inverterler özellikle güneş panel sistemlerinden elektrik üretilirken kullanılan 12/24 V...
  15. fatatug

Uzun Ömürlü Akü

Yerli üretim. Aşağıdaki linkteki sistem işinizi görebilir. Ancak Arabalardaki kullanılan sistemlerde bu sistemin zaten var olduğunu düşünüyorum. 12v Battery Low Voltage Disconnect (LVD) - Mr Positive NZ

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,787
Kaydolan Son Üyemiz
electrozirve

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri