fatih855 kullanıcısının son içeriği

1. F

Mercedes Sprinter Minübüsten 4+1 Karavana Dönüşüm Hikayesi.

5 litre genlesme tanki takmanizi siddetle tavsiye ediyorum, yerinz de musait, bir kere doldurdu munuz mu 5-10 kez su kullanimina etiyor, sonra bir kez hidrofor calistiriyorsunuz manuel, sonra yine manual stop, yine su bitene kadar, cok daha konforlu cok daha saglikli
  2. F

Luxer Karavan

Luxer ile baskent karavani kiyas yapmak yanlis, baskent hobi karavani gibi basit ve ucuz. Luxer belli bir kaliteye sahip, giris seviyesi iyi bir karavan markasi. Kesinlikle Luxer
  3. F

Çekme Karavan Özellikleri Ve Malzemesi Nasıl Olmalı?

Bu karavan çöp, lütfen iyice araştırın siz de anlarsınız Tavsiye konu https://www.gezenbilir.com/forum/konu/cekme-karavan-alacaklara-tavsiyeler.128715/
  4. F

Çekme Karavan Alacaklara Tavsiyeler

Buydun size karavan için 10 yıl akü değiştirmeden sonsuz döngü ile çalışan elektrik sistemi. Victron markasını özellikle tercih ettim, kendisi ömürlük bir invertör. Cihazlar ve kullanım saatleri adet amper volt watt kullanım (saat) watt/hour Buzdolabi 1 1 12 18 24 432 Laptop 1 2,5 220...
  5. F

Bana karavan alacaklar hep sorarlar, abi sen yetkili ve bilgili birine benziyorsun, hangi firmadan alalım, yukarıdaki firmalardan birinde korkmadan alabilirsiniz. Tasarımı beğenmeniz önemli. Karavan kişisel bir şey. Ben Capella karavanı tercih ettim, çünkü tasarımı beğendim, mutfak çok...
  6. F

2023 yılında kendi yaptıgım araştırmalardan elde ettiğim bilgilere göre, tüm firmaları gezemedim tabiki, burada olmayan ama kaliteli firmalar vardır. Giriş seviyesi dememdeki kasıt, bunun altına inerseniz, 2-3 yıl içinde çöp olacak bir mal almış olursunuz demek. Yani bu seviyenin altında...
  7. F

Karavanda vazgeçilmezler - ithal şase, ithal dingil, ithal kaplin. (Bu 3 lü set, en az 10-12 bin Euro bandındaki yerli üretimlerde mevcut, daha aşağısında yerli şase var) - Marin kavak kontra mobilya, duz kavak kontra değil, Marin olması lazım (Vienne marka iyi diye biliyorum) - Ahşap karkas -...
  8. F

Neden sıkı bir monoblok taraftarı iken almaktan vazgeçtim? Monoblok ile CTP Panel duvar (Fiber + XPS + Kavak Kontra) arasında kalanlar için belki faydalı olur. 1 yıldır karavan araştırıyorum. İlk başlarda sıkı bir monoblok fanıydım. Tek parça da olsa, 3-4 parçadan yapılmış da olsa, en son yek...
  9. F

Facebook'da gruplarda yazmıştım zamanında, sizin vesileniz ile paylaşayım burada da. 3-4 farklı yazıdan oluşuyor.
  10. F

Dizel Isıtıcı Ve Akü

dizel ısıtıcı sadece ilk başlarken bujileri kızdırırken yüksek akım çekip, sonra sadece fan için akım çekmesi gerekmiyor mu? 2.5 A yüksek geldi bana.
  11. F

Luxer Karavan

Merhaba, fuarda karavanı inceledim, Yerli firmalar arasında giriş seviyesi karavan yapan güzel bir firma. Doğru bir karar vermişsiniz içiniz rahat olsun. Parasını %100 hak eden güzel bir karavan.
  12. F

Çekme Karavan Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler? İyi Karavan Firmaları

Bu nedenle hep üreticilere standart donanım(sadece buzdolabı ve ocak dahil) ağırlık soruyorum. Yuvarlak hesap söyleyenleri eledim, kaç kg karavan yaptığını bilmesi lazım üreticinin. İthal altyapıi CTP panel, pleksi cam, marin kontra 3.50 - 3.90 arası 700-750 kg karavan yapmak zor değil aslında...
  13. F

çok haklısınız Yücel bey. Ben elindeki 300.000 bini gidip ne idüğü belirsiz firmalara kaptırmasın diye yazdım aslında. Para limitli ise bari May karavan gibi, Güney karavan gibi uzun süredir bu işi yapanlardan alsınlar. Facebook da dah bugün biri daha yazdı bana, şase eğilmiş, kapı kapanmıyor...
  14. F

Hangi karavan alinmaz? Hangi karavan alınır? Bir şey alacaksam dibine kadar araştırırım. Bunlar 1 yıllık araştırmalarım sonucu edindiğim kişisel fikirlerimdir. Yanılabilirim de. İnsanım sonuçta. Siz de kendiniz araştırın tekrar. Çok araştırdım, çok karavan kullanıcısı ve üreticisi ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,998
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri