Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim iyi akşamlar. Şu karton hortumu nereden temin ediyorsun ve adı nedir o hortumun? Benim sormadığım yer kalmadı ama bir türlü bulamıyorum. Webesto hortumu baktım ama onun da metresi 100 küsür lira. Yardımcı olursan çok sevinirim.
Yok hocam güzel falan değil, asfalt felaket. Belli yerler iyi ama diğer yerler delik deşik. Şehir şovenisti arkadaşlar belki muhalefet olabilir ama özellikle Odunpazarı ilçesine ait mahallelerdeki asfalt çok kötü.
Havayı sirküle eder daha iyi ısıtır diye düşündüm ama yüzeyi büyük olduğu için ısı kaybı olması da bir o kadar fazla olur, bir taraftan da zamanla delinebilir diye de düşünmedim değil aslında. Güvenlik açısından fanın borusunu daha uzun yapıcam. Fanı da şarjlı matkap bataryasıyla denedim 6...
Çok teşekkür ederim. Demir boru yerine metal çay kutuları oluyor ya öyle bir şey kullanmayı düşünüyorum. Hava içerisinde sirkule olur daha iyi ısınır diye tahmin ediyorum ama yanılıyor da olabilirim :) yapabilirsem göreceğiz bakalım.
Hocam merhaba, ben de yapmaya çalışıyorum. Arkadaşlarla konuştuk sizin sistem gibi tüple yapmaya karar verdik, diğeri çok zahmetli olacak. Sizden ricam kullandığınız hortumları nasıl bulabiliriz, bir kaç yere baktık ama bulamadık. Yardımcı olursan çok sevinirim.
Bununla daha zor olur bence. çünkü o radyatörün içerisinde su basmak için devir daim pompası olması gerekiyor. Benim düşündüğüm ile sizinki arasında çok fark yok aslında, sizin ateşin üstündeki kısım benim kafamdaki projede semaverin su haznesinden geçecek, su olmasına da gerek yok sadece o...
Hocam ben de bu tarz bir şeyi semaverin su haznesinden geçirip yapmayı düşünmüştüm ama kafamı fan konusu karıştırıyor. Benim kamp yaptığım yerlerde araç her zaman çok yakınımda olmuyor genelde uzakta kalıyor. Şarjlı matkap bataryasıyla deneyeceğim bakalım kaç saat çalıştıracak.
Hocam sistem güzel, benim de kafamda buna benzer bir şeyler vardı ama daha çok ateşle düşünmüştüm.
şöyle bir endişem var, rüzgar tüpü söndürüp yayılan gazı da fan içeriye gönderebilir. Belki düşük bir ihtimal gibi gözükse de böyle bir ihtimal var gibi duruyor.
Bir de bir sorum olacak, fana...