federer34 kullanıcısının son içeriği

1. federer34

Defender 110 İçİn Yenİ Nesİl Benzİnlİ Motor Ve Şanziman Şeçİmİ Ve Restorasyonu

Tekrar merhaba benim istediğim motor , kullanıcısı olduğunuz 3,9 v8. Bu motor hakkında bilgi verebilir misiniz? Özellikle içeriye verdiği ses tork beygir hızlanma ivmesi yakıt yedek parça vb. Land rover servisine 3.5 i sormuştum bana 3.9 u önermişlerdi. Sizinki otomatik mi?
  2. federer34

Merhaba 2.5 dizelin torku daha yüksektir 2.5 benzinlinin beygir gücü daha yüksektir.Dizel arazide 2.5 benziliye karşı avantajlıdır. Ancak arazi değil günlük kullanımsa benzinli daha sessiz ve masrafı azdır. Aracımı almadan önce dizel kullandım 2.5 düz dizel ve 300 tdi. İkiside bende baş...
  3. federer34

Sayın CAFEIN bende 91 model 2,5 benzinli aracıma v8 motor ve bulabilirsem otomatik şanzımanıyla birlikte revize ettirmek istiyorum. Bu nedenle 3 aydır baya bir araştırdım. Konuyu tam olarak bilmeyen kişilerden aldığım bilgiler benide yıldırmıştı ancak motor değişim projesi ile ilgili bir...
  4. federer34

Defender Şnorkel Montaj Ustası Hk.

Herkese merhaba, 91 model 2.5 benzinli defenderim için sağ çamurluk girişli şnorkel taktıracağım ancak bir türlü usta bulamadım. Sağ çamurlukta delik yok. Bu işlemide yapabilecek bir usta önerisi olan var mıdır? Hayırlı günler.
  5. federer34

Merhaba

Merhaba

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code