Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekrar merhaba
benim istediğim motor , kullanıcısı olduğunuz 3,9 v8.
Bu motor hakkında bilgi verebilir misiniz? Özellikle içeriye verdiği ses tork beygir hızlanma ivmesi yakıt yedek parça vb.
Land rover servisine 3.5 i sormuştum bana 3.9 u önermişlerdi.
Sizinki otomatik mi?
Merhaba
2.5 dizelin torku daha yüksektir 2.5 benzinlinin beygir gücü daha yüksektir.Dizel arazide 2.5 benziliye karşı avantajlıdır. Ancak arazi değil günlük kullanımsa benzinli daha sessiz ve masrafı azdır. Aracımı almadan önce dizel kullandım 2.5 düz dizel ve 300 tdi. İkiside bende baş...
Sayın CAFEIN
bende 91 model 2,5 benzinli aracıma v8 motor ve bulabilirsem otomatik şanzımanıyla birlikte revize ettirmek istiyorum. Bu nedenle 3 aydır baya bir araştırdım. Konuyu tam olarak bilmeyen kişilerden aldığım bilgiler benide yıldırmıştı ancak motor değişim projesi ile ilgili bir...
Herkese merhaba,
91 model 2.5 benzinli defenderim için sağ çamurluk girişli şnorkel taktıracağım ancak bir türlü usta bulamadım. Sağ çamurlukta delik yok. Bu işlemide yapabilecek bir usta önerisi olan var mıdır? Hayırlı günler.