FenerPower kullanıcısının son içeriği

1. F

Husky Anapurna -28c & Evolite Dreamer Ultralight -32ºc

Ynt: Husky Anapurna -28c & Evolite Dreamer Ultralight -32ºc Evolite dreamer şahsen kullanıyorum gayet memnunum,dağ koşullarında çok iyi .Husky anapurna güzel bir uyku tulumu ancak ebat olarak biraz büyük.Fİyat olarak da husky anapurna %10-15 daha pahalı ve extereme derece olarak 4 derece daha...
  2. F

Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk.

Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk. Merhaba Evolite excamp 4 çadırını 3 yıldır kullanıyorum.Özellik olarak ne aradığınız çok önemlidir.Öncelikle yağmur ile ilgili hiçbir sıkıntısı yok arkadaşınmın bir tanesi yazmış 3 saat yağmura dayanabilir diye(3000 mm basınç değeri...
  3. F

Hafif Çadır Hakkında Bilgi

Merhaba Arkadaşlar, Hafif 3 mevsim kullanabileceğim çadırlar hakkında biraz araştırma yaptım ,bir kaç marka ve model belirledim .Bilgilerinizden ve tecrubelerinizden faydalanmak isterim. 1-Ferrino Lightent 1 2-Husky Blum 3-Ferrino Sintesi 1 4-Evolite Summit Bu çadırlar hakkında bilgisinden...
  4. F

Sırt Çantası

Arkadaşlar merhaba! Sırt çantası araştırıyorum,60 litre olarak kararlaştırdım ancak bir çok seçenek var. En son Ferrino transalp 60 diye bir model beğendin kullananlar varsa görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkür Ederim.
  5. F

Çanta Önerileriniz

Ynt: Çanta Önerileriniz Ferrino transalp 60 öneririm .Üst seviye bir çanta uzun süre kullanabileceğin sağlam dayanıklı .Ben eskitemedim ,tavsiye ederim .Burdan almıştım.www.bydoga.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri