Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz
Paylasımız icin tesekkürler merakla ve heycanla takipteyim
GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ynt: Kafayı Yiyecem Vitaracılar Yardım Lütfen
Bence sorun lpg nin aracin yakit haritasini karistirmasi gibi gorunuyor lpg sistemini iptal edip arabayi en az uc dort gun benzinde kullanmak gerekir tabi bu arada araci bilgisayara baglayip herhangi bir ariza vermediginden ve butun parametrelerin...
Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım
Aslan besleyen yemini düşünmez.ama sûreklide kullanılacak araba değil.hem yakar hem masraf açar onun icin akilli kullanmak lazim
GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
paylaşım için teşekkürler çok keyif aldım okurken valla azımın sularıda akmadı desem yalan olur saygılar selamlar
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
google amcada numara adres vs var oradan ulaşabilirsin hub jantın içine takılan elektirik motoru demek yani göbek motor uygun ebatta ve güçte yapıldıktan sonra her araca takılabilir siz ne yapmayı düşünüyorsunuz biraz konuyu açarmısınız
hub teknolojisini şehir içi okul servislerinin yakıt tasarrufu yapması için düşünmüştüm dukato master gibi araçlara kit yapıp satacaktım fakat batarya maliyetleri çok yüksek onun için vaz geçtim