Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba manisadan çıkacağız ilk kampımız olacak 2 yetişkin 1 çocuk konaklayacağız deniz ve yeşilin bir arada olduğu, wc, banyosu olan, gözlük ile balık gözlemi yapabileceğin bir yer önerir misiniz? benim araştırmalarımda google yorumlarında Gümüldür tabiat orman parkını gözüme kestirdim fakat...
Tekrar selamlar 2 seconds 3 modelini aldım siz içine hangi ölçülerde bir yatak aldınız acaba? Eni180 cm çadırın ama 140 lık 120 lik ve 70cm lık yatak var decathlonda
merhaba 2 seceonds modelinden memnun musunuz ? Benim de seçeneklerimin arasında bu model var fakat bazı yorumlarda uzun boylular için iyi olmadığından bahsedilmiş, çadırın çok basık olduğundan bahsedilmiş.
merhabalar çadırın içine kaça kaç yatak aldınız acaba ? Birde yorumlarda yatak girince çadırın iyice basık olduğu, otururken kafanın tavana değdiği, uzun boylular için rahat olmadığı yazıyor.Eğer kullanma imkanınız olduysa tecrübelirinizi yazar mısınız ? Bizde 2 yetişkin ve 4 yaşında bir çocuk...
Merhaba 2 yetişkin ve 4 yaşında bir kızım var.Genellikle araba ile kamp alanlarına gideceğim Apenaz fresh black 3 ve apenaz fresh black 3XL arasında kaldım.İkisi arasında hanigisini tavsiye edersiniz 3XL il ilgili pek fazla kullanıcı yorumu yok ve sanki apenaz 3 kadar pratik değil.Hangisini...