ferhatd kullanıcısının son içeriği

1. ferhatd

7 kişilik discovery ruhsatta neden 5 kişilik yazıyor?

Koltuklari ve ceki demirinin boynuzunu cikartip muayeneye girdim. Problem cikmadi. 3 Amigos yuzunden gecemedim dogal olarak zaten bekliyordum. Izmir'de baktirdim, zaten goturecektim. Sag on ABS sensor arizali cikti. Tamir edildi, kontrol ettik. Ayrica bakmisken ACE filtresi de temizlendi...
  2. ferhatd

Koltuklari ve ceki demirini cikarttim. Koltuklari cikartmak ve takmak zaten cok kolaymis. Herbirinde 4 tane vida ile tutturulmus. Ceki demirinin de boynuzunu cikarttirdim. Bu sekilde muayeneden gecerse ne ala. Gidip trafik tescil vs ile ugrasmak istemedim simdi neler basima gelecegini...
  3. ferhatd

Merhaba, Ayni problem bende de cikacak sanirim haftaya. Nasil cozdunuz problemi? Bende de 5 kisilik ve ceki demiri gozukmuyor. Ayrica havali suspansiyon yerine 2" yukseltme var bende de ve ruhsatta isli degiller. Her turlu fikir cok makbule gecer. Tesekkurler, Ferhat
  4. ferhatd

Discovery 2 2" Ince Yükseltme Kiti

Evet, dogru. Oldukca sert. Unuttum soylemeyi. Tabii diger Disco'larda surus nasil oldugunu bilemedigim icin karsilastiramam ama diger arabama gore cok sert. Yol engebeli ise hele bizim ara yollar tumsek, cukur vs ciddi hissediyorsun. Sert olmasinin virajlarda ACE destegi ile birlikte faydasi...
  5. ferhatd

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Merhaba, Arka tamponu sonunda guvendigim bir ustaya yaptirdim. Tamponu cikartmadan bile halletti. Cok ince gozenekli bir demir tel parcalari ile once kucuk kucuk ince yerleri yakip/isitip plastige ve plastik kisimlarin icine dolduruyor. Plastik ile demir kisim birlesiyor adeta. Buyuk kirik...
  6. ferhatd

Discovery 2 2" Ince Yükseltme Kiti

Merhaba, Bende Britpart 2" yukseltme var. Aldigimda vardi. Gayet guzel, ben memnunum. Lastik olarak MT BAJA ATZ 265 x 75 x 16 takili. Simdi olctum, yerden yuksekligi, arka kisminda en yuksek kisminda, tepedeki boynuzlar ile birlikte 2.03 m . Bos agirlik yuksekligi tabii. Ben 106 kg'yum...
  7. ferhatd

Merhaba, Hafta sonu sanziman yaginin sogutucuya olan baglantisindaki borunun cikmasi yuzunden tum yag yola ve arabanin alt kismina bosaldi ve yolda kaldim. Cekici ile servise goturdukten sonra bu problemi www.discovery2.co.uk / Gearbox Oil Cooler Pipes adresinde gorunce cozumu de kolay oldu...
  8. ferhatd

2003 arka tampon ile 2001 kasa arka tampon birbiri ile uyumlu gozukuyor gordugum kadari ile. cok tesekkur. park sensor'ler icin de delinecek sanirim.
  9. ferhatd

Cok can sıkıcı bu boya isleri. Ote yandan da pas ilerlemesin diye ugrasmak lazim. Butun kapiyi boyatmadan sadece bu statik boya kismini ve siyah plastik parcanin altini temizletip boyatmak lazim. Bunun icin de anladigim kadari ile bir hayli kapi ici operasyon yapilacak. Hic hosuma gitmedi :(...
  10. ferhatd

Elinde fazla tampon olan da olmaz ki herhalde? :smiley: Belki demir tampon taktirmis ve elindeki tampon aciga cikmis birini bulursam alirim. Bildiginiz ya da sorabilecegim bir yer biliyor musunuz?
  11. ferhatd

Son soru :) (simdilik) :) Arka kapiya takili yedek lastik 255/65R16 ama Disco'nun ustundeki lastiklerim 265/75R16 . Simdilik degistirmeyi de dusunmuyorum. Ama yedek lastigim yokmus gibi davraniyorum. 265/75R16 bir adet yedek lastik alayim bulunsun arabanin ustunde diye dusundum. Aklima...
  12. ferhatd

Merhaba tekrar, Arka yan pencerelerdeki kelebek camlarin citalarinin ustu bir tur plastik kaplama mi yoksa siyah boya mi? Benim ekteki resimlerde gozuktugu gibi paslanmis buralari. Alt kisimdaki yatay plastik koruyucu da cikartip, zimpara ve boya ile duzeltip, tekrar yan plastik koruyucu...
  13. ferhatd

Merhaba, Oncelikle iyi bayramlar herkese. Arka tampon sag tarafi cok az kirilmis benden once. Bunun icin tum tampon degistirmeden bir cozum uretilebilir mi diye sorusturdum. Bazi kisiler bu kisma (fotograftaki) benzer siyah plastik yama diyecegim, benzer sekilde bir yapistirma yaptirmayi...
  14. ferhatd

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Merhaba, Dogrudan Turkiye'ye kargo ile gonderiyorlar mi? Bir de iki ayri model var sanirim: 1) Rover LandRover 99-05 USB Android iPod Bluetooth AUX car kit 2) ROVER LANDROVER 99-05 Bluetooth Hands Free Car Adapter Kit Siz ikincisini mi aldiniz? Taktirir iken dikkat edilmesi gereken...
  15. ferhatd

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Stepne ya da ceki demirine takmak icin bisiklet tasiyici olarak ne tavsiye edersiniz? Baktiniz mi hic?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri