ferhaterl37 kullanıcısının son içeriği

1. ferhaterl37

4x2 Duster Esp-off (esp’yi Kapatmak)

yani lastik seçiminizi doğru yaparsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum.
  2. ferhaterl37

ben servise gidip konu hakkında şikayetimi dile getirdim. servis birşey yapamayacağını aksi takdirde garanti dışında kalır araç dedi.
  3. ferhaterl37

1 seneyi aşkın duster kullanıcısıyım konfor ve rahat bi sürüş konusunda biraz zayıf kalmış ama sağlamlık konusunda ve 4*4 yol tutuşu oldukça güzel esp ars sayesinde.sert plastik kullanıldığı için biraz arazide gıcırtı gibi sesler yapabiliyor vede dusterlerin vazgeçilmezi herzamanki gibi arkadan...
  4. ferhaterl37

peki hangisi bunlardan abs'nin sigortası
  5. ferhaterl37

peki sorabileceğin sağlam bi usta yok mu bn sordum ama hep olumsuz cvp aldım. bence pert bi dusterdan abs ye giden kaç kablo var ve nerede oldujkalrını gösteren bi fotoğraf işimizi belki çözebilir bizim. jettalarda takanların videosu var izlersen sörebilirsin bence
  6. ferhaterl37

kendiniz denediniz mi peki sigortayı sökmeyi
  7. ferhaterl37

bnce dediğim gibi usta 4*4 bi araçtan baksak bu iş çözülür benm düşüncem.. serviste filan sordum 4*4 ile 4*2 abs esp beyni aynı dokker ların filanda aynı bnm bulunduğum konum nedeni ile pek araştıramıyorum ama çözmem lazım bn bu aracı ticariye kullanıyorum birde kış ayı çok kötü oluyor.. kaput...
  8. ferhaterl37

hayır o olmuyor abs ile esp aynı sistem olduğu için sigortayı çekince araba çalışmıyor ben denemiştim. tüm sistem devredışı kalıyor.bence oda mantıklı bi çözüm değil.bu işlem abs beynine bi kablo ile çözülebilir bi sorun ama önce 4*4 bi araçtan örnek alınmalı bana göre..
  9. ferhaterl37

Arkadaşım aynı konudan bende çok şikayetçiyim. dacia'nın loddy vede dokker larda esp off var aynı şekil onlarada montaj edilebilir sanırım. voswagen'in bazı modellerindede bu sorun varmış ama sonradan montaj oluyormuş. bence bunuda yapabilecek bi baba yiğit vardır sanırım... zaten biri yaparsa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri