ferhathome kullanıcısının son içeriği

1. ferhathome

Aküdeki Enerjinin Cabuk Bosalmasi?

Buzdolabında bu bilgi mevcut ayrica. Ortalama yillik tüketim.
  2. ferhathome

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Bu sene gelecek sene kullanmak suretiyle bir havuz zemini hazirladim bahcede. Bu havuz toplamda yaklaşık 6500 Litre su kapasitesine sahip. Internette bu suyun gün içerisinde 3 defa devirdaim yapmasi durumunda klor ve ph değeri dengeleyicisi destegi ile...
  3. ferhathome

Sevgili Akdeniz54, Cevabınız için teşekkür ederim. 3-Sistem Buzdolabini epey araştırdım vazgecmeden önce. Mesele sadece güvenlik değil. Sanirim yilda bir iki defa bir takim borulari temizleyip bakim yapmak gerekiyormuş, arıza cikardiginda calisma mekanizmasina hakim olmak gerekiyormus. Bu...
  4. ferhathome

Tesekkürler Süleyman bey, 3 sistem almaktan vazgectim bende gectigimiz süre icerisinde. Bana tavsiye ettiginiz gibi "yeni bir sistem" kurmaya karar verdim. Umarim önümüzdeki yil havalar isindiginda, bag evine gectigimde enerji problemini cözmüs olacagim.
  5. ferhathome

Merhaba Sevgili Gezenbilir takipcileri, Forumda bu konu ile ilgili bir cok basligi, konuyu, makaleyi okudum fakat kafamda halen soru isaretleri var. Bir bag evim var ve bu bag evine uzun yillar kullanabilecegim saglam bir sistem kurmaya karar verdim. Bu hususta sizin fikir ve düsüncelerinize...
  6. ferhathome

Mono Kristal Ve Poli Kristal Solar Panel Bir Arada Kullanılır Mı?

Her biri 120W olan, toplamda 240w monokristal iki panelim var. Bunu yaklaşık 550w-600w civarlarina cikarmak istiyorum. Ek olarak alacagim paneller yine monokristal olacak. Ne gibi hususlara dikkat etmeliyim? Hücre sayisi, VOC gibi değerler aynımı olmalı?
  7. ferhathome

Bir senelik bir aradan sonra tekrar merhaba, Gectigimiz sene Desülfatör ve Charger olarak burada linkini vermis oldugum cihazi Cin'den siparis ettim. Bunun üzerine aküleri eve getirip bu cihazi kullanarak onardim ve doldurdum. Bu cihaz aküleri 7 asamali bir islemden geciriyor, tam hatirlamiyorum...
  8. ferhathome

Sevgili Evliya Celebi, Öncelikle sorunumu kendi sorunuymus gibi ele alip itina ile cevap veren sizden ve tüm diger arkadaslardan özür dilerim. Gectigimiz günlerde cok yogun bir calisma tempom vardi ve ayni zamanda yazdiginiz öneriler ile somut adimlar atip cevap vermeyi planlamistim ama bu bir...
  9. ferhathome

Merhaba, Avusturya'nin Niederösterreich eyaletinde yasiyorum. Gectigimiz yil buradan bir bag evi satin aldim. Aldigim evin elektrik baglantisi yok ve olmadigi icin benden önceki sahibi solar paneller ile asagidaki sistemi kurmus. Toplamda 3 adet tanesi 3W güc harcayan LED ampülleri 6 saat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri