fikoert kullanıcısının son içeriği

1. F

Mitsubishi L200 Fullbox

Camlı kabin aldığım icin satılık hicbir kusuru yok 1000 tl pazarlık var beyaz renk fotoğraf ekleyemedim isteyen varsa ozelden telefon numaramı verebilirim
  2. F

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey 4 tekerdede Abs okuyucuları vardır ilk önce onları ve kablolarini kontrol et on taraftakiler hareketli olduğundan kopma ihtimali yüksek
  3. F

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey 2.7 olanida var diye biliyorum sonuçla ilgili benide bilgilendirirseniz sevinirim
  4. F

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey 176171425 ilan no örnek olarak verdim bunun BMC bayilerinde sifiri vardır motor zaten nissan satıcı BMC olunca fiyat farklı
  5. F

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Motor aynı motor karar senin araştır istersen
  6. F

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Ben yakıtı nasıl ölctügumu söyleyeyim depoyu doldururum km yi sifirlarim mazot bitip yeniden yakıt aldığımda aldığım mazotu yaptığım km ye bölerek sonuca ulasirim bu arada elimin altındaki hesap makinesiyle hesapladim :) sizin araç 100 km de 7 litre...
  7. F

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Motor rektefiyesi ile ilgili daha önce paylasmistim sanırım enjektör ayarı için gittiğim Bosch servisinde motorun BMC R20 diye geçtiğini öğrendim BMC diye parça alırsan ucuz nissan diye alırsan pahalı bilginize komple sandık motor 2000 tl nissan diye...
  8. F

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Allah kaza bela vermesin Güle güle kullan aracı nette bende incelemistim bir ara gitmek için niyetlendim sonra is guc fırsat olmadı ilk önce sana tavsiyem kasko yaptirman kaza bela durumunda parça fiyatlarını duyunca aklını kaçırmak istemiyorsan tabi :)...
  9. F

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Sayın kolorgen araçlar satildimi?
  10. F

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı birde bu gün birşey dikkatimi çekti araç sağ önden 3-5 cm kadar düsük sebebi amortisör olabilirmi? Nissan larda on tarafı yükseltmek için herhangi bir aparat kullanmadan ayar yapılabiliyor pajero da varmı bu tarz bir ayar vidasi...
  11. F

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı düşününce gayet mantıklı geldi bu hortumlar standart satılıyormu yoksa rekorcuda kendinizmi yaptirdiniz
  12. F

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Motor ve alt düzende neler yaptınız acaba biraz ip ucu verirseniz belki gerisini getirebilirim
  13. F

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Teşekkür ederim allah olmayanlara versin inşallah araç çok güzel bundan önce terrano kullanıyordum pajero ile henüz arazi görmedim yükseltme kitinide yurt dışından getirdiniz sanırım yi
  14. F

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Selamlar öncelikle aracınızı iyi günlerde kazasız belasiz kullanmanız dileğiyle. Bol çamurlu olur inşallah aracınız çok güzel karavan en az onun kadar güzel bu gün bende 2005 modelini aldım yükseltme jant lastik ve tampon konusunda...
  15. F

31X10.50R15 Bf Goodrıch all-terrain t/a

Ynt: 31X10.50R15 Bf Goodrıch all-terrain t/a Ankaraya kargoyla 31 15 silverstone icin fiyat verebilirmisiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri