Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Camlı kabin aldığım icin satılık hicbir kusuru yok 1000 tl pazarlık var beyaz renk fotoğraf ekleyemedim isteyen varsa ozelden telefon numaramı verebilirim
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
4 tekerdede Abs okuyucuları vardır ilk önce onları ve kablolarini kontrol et on taraftakiler hareketli olduğundan kopma ihtimali yüksek
176171425 ilan no örnek olarak verdim bunun BMC bayilerinde sifiri vardır motor zaten nissan satıcı BMC olunca fiyat farklı
Ben yakıtı nasıl ölctügumu söyleyeyim depoyu doldururum km yi sifirlarim mazot bitip yeniden yakıt aldığımda aldığım mazotu yaptığım km ye bölerek sonuca ulasirim bu arada elimin altındaki hesap makinesiyle hesapladim :) sizin araç 100 km de 7 litre...
Motor rektefiyesi ile ilgili daha önce paylasmistim sanırım enjektör ayarı için gittiğim Bosch servisinde motorun BMC R20 diye geçtiğini öğrendim BMC diye parça alırsan ucuz nissan diye alırsan pahalı bilginize komple sandık motor 2000 tl nissan diye...
Allah kaza bela vermesin Güle güle kullan aracı nette bende incelemistim bir ara gitmek için niyetlendim sonra is guc fırsat olmadı ilk önce sana tavsiyem kasko yaptirman kaza bela durumunda parça fiyatlarını duyunca aklını kaçırmak istemiyorsan tabi :)...
Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı
birde bu gün birşey dikkatimi çekti araç sağ önden 3-5 cm kadar düsük sebebi amortisör olabilirmi? Nissan larda on tarafı yükseltmek için herhangi bir aparat kullanmadan ayar yapılabiliyor pajero da varmı bu tarz bir ayar vidasi...
düşününce gayet mantıklı geldi bu hortumlar standart satılıyormu yoksa rekorcuda kendinizmi yaptirdiniz
Motor ve alt düzende neler yaptınız acaba biraz ip ucu verirseniz belki gerisini getirebilirim
Teşekkür ederim allah olmayanlara versin inşallah araç çok güzel bundan önce terrano kullanıyordum pajero ile henüz arazi görmedim yükseltme kitinide yurt dışından getirdiniz sanırım yi
Selamlar öncelikle aracınızı iyi günlerde kazasız belasiz kullanmanız dileğiyle. Bol çamurlu olur inşallah aracınız çok güzel karavan en az onun kadar güzel bu gün bende 2005 modelini aldım yükseltme jant lastik ve tampon konusunda...