firat_ok kullanıcısının son içeriği

1. F

Araç Teknik Belgesini Nasıl Bulabilirim?

Merhaba, Motokaravan ruhsatı çıkarma konusunda 1,5 senedir problem yaşıyorum ve inatla tek başıma çözmeye çalışıyorum. Son durumda aracıma ait teknik belgeye ihtiyacım var ancak bulamıyorum. Aracım 1990 model Mercedes T1 210 Minibüs. Aracıma ait teknik belgeyi bulabileceğim bir yer varsa bilgi...
  2. F

Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı?

Ynt: Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı? Merhaba, Benim TUV ile sorunum yok, projem onaylandı, EK1 aldım. Sorunum ruhsat değiştirmek için Trafiğe gittiğimde çıktı. TUV aşamasını geçtim zaten onlar onayladı. Trafik belgelerimi Ankara TSE'ye yollamış(niye yolladığını...
  3. F

Ynt: Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı? Ben zaten portatif ocak kullanacağım için projede göstermedim. O belirttiğiniz ocaktan aldım. ama sabit değil ki projede çizersem bu sefer sabit değil bu derler diye hiç kafa karıştırmasın dedim. Portatif olan birşeyi projede...
  4. F

Ynt: Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı? Motorlu Karavan: (Değişik:RG-21/3/2012-28240) En az aşağıdaki ekipmanları kapsayan, yatacak yeri olan özel maksatlı M sınıfı SA kodlu motorlu araçtır. (i) Koltuklar ve masa, (ii) Koltuklardan dönüştürülebilecek uyku yatağı, (iii)...
  5. F

Ynt: Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı? TSE proje müdürlüğünden aradılar. Araç içinde ocak yok ocak olması lazım diyolar. Karavan'a ocak koyma zorunluluğu var mı? Ben Ocakkullanmıycam araç içinde yerim yok ne yapacağım? Bunun yönetmeliğini, kanunu nereden bulabilirim...
  6. F

Ynt: Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı? Projeyle alakalı bir sorun olsa TUV'den nasıl geçer ki? Bide öle alkoven falan da yok, bildiğiniz minibüsün içine U koltuk+Masa+dolap var. Dediğiniz gibi beni buldu herhalde, bu haftada arayacağım, bakalım süreç nasıl devam...
  7. F

Ynt: Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı? Merhaba, Aracım temmuz başında bitti, resimlerini koymak için ruhsatın çıkmasını bekliyordum ancak bu gidişle mümkün olmayacak. Gezenbilir'deki arkadaşların yardımıyla aracıma proje çizdirdim. Daha sonra tekrar muayeneye soktum...
  8. F

750 kg. ve Üzeri Çekme Karavanlarda Ruhsat Sorunu?

Ynt: 750 kg. ve Üzeri Çekme Karavanlarda Ruhsat Sorunu? Merhaba, Motokaravan ruhsat dönüşüm işlemleri için yardımcı olabilecek(daha önceden yaptırdığınız memnun kaldığınız) birilerinin iletişim bilgileri var mıdır, proje çizimi, fikir verecek, yönlendirecek,vs? (İstanbul için) Teşekkürler...
  9. F

Ahşap ile İlgili Teknikler

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Levent Bey Merhaba, Öncelikle mesajlarıma verdiğiniz açıklayıcı cevaplar için teşekkür ederim ancak resim paylaşılmadığı için buradan da durumu aktarmak istedim. Arka tarafa aşağıdaki gibi bir oturma grubu yaptırtmıştık. Ancak ortaya inen masa(yatak) çok kalın...
  10. F

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı Duvarımın 1.fazı tamamlandı. Yaptığım birkaç hatayı paylaşmak istiyorum duvar yapacak arkadaşlar tekrarlamasın. Kullandığım plywood tabaka 18mm kalınlığında ve 250x125 cm ebatındaydı. Oldukça ağır olduğundan duvara asma şeklinde konumlandıramadım, çünkü belli yerler...
  11. F

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı Kabaca şu şekilde diyebilir miyiz?
  12. F

Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar Merhaba, Haftasonu aldığım malzemelerle bu gece çalışma fırsatım oldu ve aşağıya eklediğim resimlerdeki sistemi işleyiş olarak kurabildim. Cetvelle ölçüm, göz kararı matkapla delikleri delme(bu kısımda Babam destek oldu) ve tahminen aldığım...
  13. F

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı Merhaba, bu konuda biraz daha bilgi verebilir misiniz? Plywood ahşap bauhaus da veya koçtaş'da bulunur mu o boyutta? Anladığım kadarıyla duvar ile arasına 50x50 lik keresteler koyun diyorsunuz. Peki bu keresteleri yatay mı kullanmalıyız, dikey mi? ve bi profilin...
  14. F

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar Bekir Bey, çıtalarla çalışmaya başlama sebebim ucuz olması ve kolay kesilip biçilmesi. Eğer mekanizma düzgün olursa ölçüleri belirleyip daha sert ve sağlam maddelerden de yapılabilir diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi videodaki 2 ürünle yer yatağı...
  15. F

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar Merhaba daha önceden Bülent Bey'in paylaştığı aşağıdaki tasarım hakkında çalışan kimse oldu mu? Yatak yapmak için çok kullanışlı bir ürün gibi geldi. Ayrıca yatak olarak düşünülürse, üzerinin masa gibi boşluk kalmıycak şekilde olmasına gerekde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR