free_life kullanıcısının son içeriği

1. F

Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor

Benimkide aynı seninki gibiydi fakat artık 4x4 tede yanıp yanıp sönüyor Ben bi hortumda hava kaçağı tespit ettim düzelttim galiba yine hava kaçağı var Direksiyon tarafında kaputun altında 2 adet selenoid var hortumlar girer hortumları sıra ile çıkar sigara içiyorsan eğer bi duman al içine...
  2. F

Bilgi için teşekkürler kontrol edip sonucu yazacağım
  3. F

Işığın yanıp sönmesine çözüm bulan varmı ?
  4. F

opel frontera b limitted 3.2

Arkadaşlar şanzımana revizyon yaptıran varmı kaç paraya çıkıyor
  5. F

Mitsubishi L200 4x4 Lambası Yanıp Sönüyor - Acil Yardım!

Abiler bendede aynı sorun var aracım frontera b 3.2 4x4 ışığı sürekli yanıp sönüyor 4 çekere aldığımda direk yanıyor Direksiyon tarafındaki selenoid ten hortumu çıkarıyorum kendim üflüyorum ve ışık sönüyor fakat her kontak kapatıp açmamda üflemek gerekiyor ankaradayım yardımcı olabilecek abimiz...
  6. F

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

bende geldim yazmıştım ama nolduysa kaybolmuş ankaradan gökhan opel frontera 3.2 2000 model saygılar
  7. F

Frontera 3.2 Otomatik

abiler merhaba bu hafta istanbula gittim giderken çok güzeldi yolculuk fakat istanbul trafiğine girdiğimde şanzıman arızası verdi ayrıca sanzıman sıcaklığı uyarısı verdi çektim sağa biraz bekledim tekrar çalıştırdım normale döndü dönüşe geçtiğimde ise 4 üncü vitesten sonraki rahatlatıcı ya...
  8. F

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Abiler arkadaşlar kardeşler ben geldim Ankara keçiörenden ismim gökhan Aracım frontera 3.2 2000 model

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri