Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla hocam ne yapacağımızı şaşırdık Bırde bazı baslıklarda Karavan ıcın uygun ıdeal yazıyor SIRF BU BILE PIYASAYI YUKSELTIYOR...
Acaba kış ayınımı beklesek
Büyük bütçemiz olsa hocam sıfır arac alıp dırek ötv den korkmadan yaptırdım max verebılecegım rakam 15m3 60 bın tl cıvarı arac bakıyorum hergun ılanlara bakıyorum
bu arada 17 m3 araclara baktım bır ara acaba 15 ıle 17 arasında cok cok büyük birk fark olurmu tavan dışında ve kullanım açısından
Tesekurler hocam
şımdı arac bakıyorum 15 yada 17 m3 artık hangısı denk gelırse sonrasında durumuma gore sekıllendırecegım elımızden geldııgı kadarıyla yapmaya çalışaacağız
Arkadaşlar sımdı baktım forumada biz hangi firmaya yaptıracagız ıstanbul ve ıstanbula yakın karavan donusumu ıcın gıdecegımız guvenlır hangı fırma var acaba tesekkurler
Emrah
bey bende sızınle aynı durumdayım aslında bütçelertımız bıle aynı desem yerıdır.
15M3 17M3 ARASINDA gelip gittim bende her ıkı aracıda buluyoruz ama cok yıpranmıs oluyor.
Bırde benım merak ettıgım nokta peugeot Citroen Fiat bu 3 arac motor vs aynı degılmı ?
3 aractan uygun olanlarına...