freedom058 kullanıcısının son içeriği

1. freedom058

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı 2020 Ücretsiz Davetiye

Merhaba arkadaslar 2.MARMARA DENİZCİLİK, TEKNE, KAMP, KARAVAN VE DOĞA SPORLARI FUARI varmıs pendık marınada Bu fuar ıcın ucretsız davetıye alabılecegımız bır yer varmıdır acaba tesekkurler https://marmarakampkaravanf.com/
  2. freedom058

Hotomobil

merhaba arkadaşlar bende bayadır araştırıyorum Bu karavanı kullanan varmı aramızda performans bakınca 15 m3 ducato ile artı eksi ne olur
  3. freedom058

Psa Araçları Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

arkadaşlar merhaba Malum sıtede karavan satanlar baya artı 700 lerden 914 lere cıktı nerdeyse 1 ayda vay vay dıyoruz kısa dogru ıkıye katlar herhalde Ben bıraz daha bekleyeceghım ıkıncı el psa aracta alamıyoruz malum
  4. freedom058

valla hocam ne yapacağımızı şaşırdık Bırde bazı baslıklarda Karavan ıcın uygun ıdeal yazıyor SIRF BU BILE PIYASAYI YUKSELTIYOR... Acaba kış ayınımı beklesek
  5. freedom058

merhaba Son 2 AYDIR arac bakıyorum PSA Grubu baktıgım araclar ortalama 10 bın tl arttı bunedır anlamadım
  6. freedom058

Tekrardan soracağım FRİGOLU ARAÇ Ve CAMLI Van almanın cok dezavantajı olurmu arkadaşlar. Yapan arkadaşlar varmı aramızda
  7. freedom058

Büyük bütçemiz olsa hocam sıfır arac alıp dırek ötv den korkmadan yaptırdım max verebılecegım rakam 15m3 60 bın tl cıvarı arac bakıyorum hergun ılanlara bakıyorum bu arada 17 m3 araclara baktım bır ara acaba 15 ıle 17 arasında cok cok büyük birk fark olurmu tavan dışında ve kullanım açısından
  8. freedom058

Frıgolu araclar uygun oluyor genelde temız bulsak arka kaplama kısımlarını sokmek zor olurmu acaba
  9. freedom058

Peki araç alırken FRİGOLU Soğutuculu araçta çok bu araçları alsak arka kaplaması sorun olurmu acaba ?
  10. freedom058

Motokaravan Için Firma Tavsiyesi

Tesekurler hocam şımdı arac bakıyorum 15 yada 17 m3 artık hangısı denk gelırse sonrasında durumuma gore sekıllendırecegım elımızden geldııgı kadarıyla yapmaya çalışaacağız
  11. freedom058

Tesekkurler Ama 17 M3 Arac bulmak zor ozellıkle temız km dusuk bakıyorum
  12. freedom058

Motokaravan Için Firma Tavsiyesi

Bugün istanbulda bulunan Ufuk karavana gittim Biraz gezdım dolastım Cok yogunlar ve hiç ilgilenmediler tavırları bile hoş değildi
  13. freedom058

Bir Karavan Imalat Hikayesi

Arkadaşlar sımdı baktım forumada biz hangi firmaya yaptıracagız ıstanbul ve ıstanbula yakın karavan donusumu ıcın gıdecegımız guvenlır hangı fırma var acaba tesekkurler
  14. freedom058

Emrah bey bende sızınle aynı durumdayım aslında bütçelertımız bıle aynı desem yerıdır. 15M3 17M3 ARASINDA gelip gittim bende her ıkı aracıda buluyoruz ama cok yıpranmıs oluyor. Bırde benım merak ettıgım nokta peugeot Citroen Fiat bu 3 arac motor vs aynı degılmı ? 3 aractan uygun olanlarına...
  15. freedom058

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Tamamdır bakıyorum hocam 13 ıle 15 arasında cok buyuk bır fark yok sanırsam arac bakıyorum su anda

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri