frekans1986 kullanıcısının son içeriği

1. frekans1986

Suzuki Vitara 1.6 Jlx Jant Yardımı

iyi akşamlar. Resim yüklemeye çalışıyorum ancak resimler için büyük uyarısı geldiği için yükleyemiyorum. Yorumda bulunduğunuz gibi önlerde hub'lar ve kapakları mevcutmuş. daha sonra yine resim yüklemeye çalışacağım. yardımlarınız için teşekkür ederim.
  2. frekans1986

Ayrica bu gun bende olctum capi 10,5 cm ancak satin aldigim jantin gobegi sizinki gibi degil. Bana lazim olan kapak su resmini paylastigim sekildeki gibi... yeni vitaralarin jant gobekleri-kapaklari kesim olarak benim jantlarin yuvasina uyar mi onu merak etmistim
  3. frekans1986

Daha once bu hub mevzusunu tartismistik. Benim aracimdakiler otomatik ama goruntuleri yukarda resimlerini paylastiginiz sekilde degil. Lastikler geldiginde resimleri paylasacagim. Tesekkurler
  4. frekans1986

Sıkıntı yaptığım mevzu hubların direk dış çevreye maruz kalmasıyla zarar görebileceğini düşünmem. Lastikler geldiginde ve lastikleri soktugumde resimli sekilde anlatacagim. Tesekkurler
  5. frekans1986

jant buldum satın aldım, hatta bu gün lastik siparişi de verdim ama jant göbeği yok. temsili ekleyceğim şekildeki gibi jantlar. buna her vitara jant göbeği uyar mı acaba?
  6. frekans1986

orjinal jantı buldum ancak göbekleri yok? orjinal vitara göbeklerine başka bir marka veya ürün uyar mı?
  7. frekans1986

Suzuki Vitara 1,6 JLX İçin Lastik Seçimi

bahsettiğim lastikleri aracımda denedim, sürtme yaptı. bilginize
  8. frekans1986

Suzuki Vitara 1,6 JLX İçin Lastik Seçimi

92 model suzuki vitara için ikinci el bf goodrich marka lastik buldum. ancak 235/75/15 ebatlarında. aracımda herhangi bir yükseltme yok. bu haliyle kullanma şansım var mı? veyahut "al,şöyle yaparsan kullanma şansın var" diyebilir misiniz?
  9. frekans1986

jantlarım resimde görüldüğü gibi önden geniş arkadan dar ve lastikler geniş yerden çıktığı için makine kesiyor lastikleri
  10. frekans1986

Hub'lar otomatik ancak resimdeki gibi kapakları yok. kullandığınızı belirttiğiniz jantların göbeğine şuan kullanmış olduğum jantların göbeklerini kullanabilir miyim acaba? bu arada bu jantların yakıta-performansa etkileri nasıldı? internetten jant araştırıyorum ancak mevcut jantlarda yaşadığım...
  11. frekans1986

resim yükledim ama umarım yüklenmiştir:) hub un tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, bu yüzden otomatik mi manuel mi söyleyemeyeceğim. almayı düşündüğüm jantın resmini de attım. lastikler galiba janta göre dar, 15/70/205 olması gerek. stepnedeki jant orjinal ona göre bayağı geniş bir jant...
  12. frekans1986

Öncelikle herkese merhabalar.. Bir süredir forumu takip ediyorum ancak pek de bilgili olmadığım konular olduğu için sessiz kalmaya çalışıyorum. Tecrübeli abilerimizin(ablalarımızın),arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin bilgilerine, tecrübelerine ihtiyacım var. Öncelikle sıkıntımı belirteyim; 1992...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri