Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İtalya Turu Hk. Yardım
Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim. Verdiğiniz site işime çok yarayacak gerçekten ucuza kalınacak yerler var. Sanırım otel veya hostel aramaktansa oda kiralama çok daha mantıklı. Ben de bunu düşünüyordum fakat böyle bir site olduğu hiç aklıma gelmemişti :)
Daha...
Evet olabilir :) Cinque Terre'yi günü birlik gezmemiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok yorucu olur mu acaba? Cinque Terre'de bir gün kalmak için plan yapmıştım fakat kasaba merkezlerindeki oteller bizim için pahalı. Diğer oteller ise kasabalara 7 ila 10 km...
Hepinize yorumlarınız ve yardımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Hostellarda kalmaya pek sıcak bakmıyoruz çünkü 6-8 kişilik odalarda kalmak iyi gelmiyor bana. Banyoya tuvalete dikkat ederim biraz da titizimdir her gün duş almak, saç yapmak vs. bakınca hostellar...
Öncelikle merhabalar, ismim Can, 19 yaşındayım ve arkadaşımla birlikte yaklaşık bir ay sonrası için İtalya turu yapmayı planlıyoruz. Ben bulgaristan vatandaşı da olduğum için bulgaristan pasaportum var ve ülkeler arası geçişlerde sorunum yok. Arkadaşımın da yeşil pasaportu var.
İtalya'ya gidiş...