Freud kullanıcısının son içeriği

1. F

İtalya Turu Hk. Yardım

Ynt: İtalya Turu Hk. Yardım Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim. Verdiğiniz site işime çok yarayacak gerçekten ucuza kalınacak yerler var. Sanırım otel veya hostel aramaktansa oda kiralama çok daha mantıklı. Ben de bunu düşünüyordum fakat böyle bir site olduğu hiç aklıma gelmemişti :) Daha...
  2. F

İtalya Turu Hk. Yardım

Ynt: İtalya Turu Hk. Yardım Evet olabilir :) Cinque Terre'yi günü birlik gezmemiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok yorucu olur mu acaba? Cinque Terre'de bir gün kalmak için plan yapmıştım fakat kasaba merkezlerindeki oteller bizim için pahalı. Diğer oteller ise kasabalara 7 ila 10 km...
  3. F

İtalya Turu Hk. Yardım

Ynt: İtalya Turu Hk. Yardım Hepinize yorumlarınız ve yardımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Hostellarda kalmaya pek sıcak bakmıyoruz çünkü 6-8 kişilik odalarda kalmak iyi gelmiyor bana. Banyoya tuvalete dikkat ederim biraz da titizimdir her gün duş almak, saç yapmak vs. bakınca hostellar...
  4. F

İtalya Turu Hk. Yardım

Öncelikle merhabalar, ismim Can, 19 yaşındayım ve arkadaşımla birlikte yaklaşık bir ay sonrası için İtalya turu yapmayı planlıyoruz. Ben bulgaristan vatandaşı da olduğum için bulgaristan pasaportum var ve ülkeler arası geçişlerde sorunum yok. Arkadaşımın da yeşil pasaportu var. İtalya'ya gidiş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri