frknkr kullanıcısının son içeriği

1. F

Kamp Çantası Hacmi

Elimde zaten Makalunun40 lt. çantası mevcut bir kaç yıl önce yaz kamplarında kullanmıştım tabi bir çanta kadar da dışına yükleme yapıyordum :sweatsmile: Hem dengemi bozuyordu hemde acaba birşey düştü mü diye sürekli kontrol etmek zorunda kalıyordum bahsettiğiniz enteresan görünüşü hiç...
  2. F

Kamp Çantası Hacmi

Zaman ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim dediğiniz gibi 70-75 lt. Bir çanta yeterli olacaktır Olur ya o da yetmezse artık eşya elemesi yapma durumunda kalacağım biraz zorluk çekelim pikniğe gitmiyorum sonuçta:sweatsmile: Ayrıca fener konusunda yalnız olmadığımı öğrendiğim için...
  3. F

Kamp Çantası Hacmi

Yorumunuz için teşekkürler Evet haklısınız kişiden kişiye ve mevsime göre farklılık gösterebilir eşyalar ve boyutları Aslında kafamda sürekli bir acaba sorusu dönüyor bu yüzden fazlaca garanticiyim örnek vereyim herkes 1 kamp lambası yada kafa feneri ile giderken ben el feneri,kamp lambası ve...
  4. F

Kamp Çantası Hacmi

Herkese merhaba Uzun süre sonra tekrardan kampa gitme hevesi oluşmaya başladı içimde havaların soğumasıyla beraber bende elimde olup yetersiz gelen ve eksik gördüğüm malzemeleri yeniden toplamaya başladım ama çanta konusunda çıkmazdayım Daha önceden Makalunun 40 lt. çantasını kullanıyordum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR