frontera58 kullanıcısının son içeriği

1. frontera58

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş abi salih abi hayirli uğurlu olsun güle güle binin her ikiside asil duruyor walla
  2. frontera58

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu mesut abi bu kadar adamız yaa yetiştirmek ne demek :-) kendi şahsıma konuşuyorum yapabiliceğimiz becerebiliceğimiz bişe olursa haber ver...
  3. frontera58

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu nerde benim abilerim yaaa...
  4. frontera58

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu siz olmadan tadı çıkarmı abim
  5. frontera58

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu bu hafta mesut abinin elmadağya bi rotasımı vardı ne
  6. frontera58

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu bineklerle suyada girekmi abi :-)
  7. frontera58

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu başkanım nerelerde yaa :-)
  8. frontera58

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu salih abimin off road u gelmiş
  9. frontera58

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mesut abi yapıcağmız bişe varsa haberimiz olsun yardım ederiz...
  10. frontera58

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu salih abim fotolar süper ellerine sağlık bize o günü tekrar yaşattın adeta.teşekkürler
  11. frontera58

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu en sonki geçişin fotoğrafları yokmu
  12. frontera58

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu gıtmıyoz mu daa
  13. frontera58

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Helal Olsun...
  14. frontera58

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu merhaba patrol konusunda azda olsa bilgi vermek istedim yaklaşık 4-5 sene kullandım benim kullandığım sonradan atma 3.0 dizel motordu evet araç güçlü sağlam ama yedek parça sıkıntısı var bide biraz fazla ağırdr çamurlarda felan çok çabuk batıodu...
  15. frontera58

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abi Türkiyede yaşıyan her insan orayı görmeli süper bi manzara zenginliği var biraz uzak ama değiyo tabi bide biz abant da konaklayıp geçtik dağ yollarından biraz yolu bozuktu ama olsun yeşilin her tonu yansıyo göllere yapraklar tabi ayrı bi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri