fth110 kullanıcısının son içeriği

1. fth110

Defender Hobi Aracımıdır?

Belki de bir def sahibi olunca sizin için hobiden fazlası olur kim bilir :) Umarım hepimiz gönlümüze göre bir def buluruz dediğiniz gibi :)
  2. fth110

Defender 110 Düz Dizel Kapalı Kasa

Çok teşekkür ederim bende mümkün olduğunca edindiğim biligi ve tecrübeleri paylaşmaktan onur duyarım umarım en kısa zamanda def ruhuyla da tanışırsınız :D
  3. fth110

Teşekkür ederim defenderınız çok güzel imkanım şuan uygun olsaydı kaçırmak istemeyceğim bir def kesinlikle ama şuan malesef :( Umarım def sevdalısı birine nasip olur :)
  4. fth110

Fikrinizin değişmemesine sevindim bir def sevdalısı olarak :D takipteyim umarım sizde gönlünüze göre bir defender bulursunuz :D tecrübeleriniz benim için de önemli burda paylaşırsanız çok sevinirim çünkü bende aşağı yukarı aynı fikirlere sahibim sizinle :)
  5. fth110

merhabalar ben de aynı konuları merak ediyordum tüm yazışmaları okuyarak bilgi edinmiş oldum biraz daha ve def konusunda ise net olmasa da almayı düşünüyorum imkanlarım oluşunca tabiki :D merak ettim de acaba ne durumdasınız fikir olarak alacak mısınız hatta aldınız mı bir def :D bende aynı...
  6. fth110

Teşekkür ederim cevaplarınızdan ötürü gerçekten bende def sahibi olmayı çok istiyorum fakat emin de olmak için bu sorularım ancak def hakkında her geçen gün daha da pozitif oluyor fikirlerim :) Bu arada az önce sizin defenderın ilanına bakyordum hain kostok bey :D
  7. fth110

Kesinlikle bir aşk işi ki bende bu aşka tutulmaya başladım ancak merak ettiğim şey bu araçlar sizin için günlük yaşamda ne kadar etkin yani ikinci bir araca ihtiyaç duyuyor musunuz genel olarak?
  8. fth110

sitenin yeni üyesiyim ve defender takibi esnasında bu site ile tanıştım. Bir süredir defender ile ilgileniyorum ve eğer bir gün imkan el verir ise bir tane de ben edinmek isityorum. (inşallah :D ) Size sormak istediğim bir konu var defender kullanan kişiler olarak genel itibari ile defender...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri