fthars7 kullanıcısının son içeriği

1. fthars7

Grand Vitara 3 Kapı Tavsiyeleriniz

Yeni kasayı bilmiyorum ama grand vitara eski kasa 3 kapı 2004 model 1.6 otomatik vites ile 5 kapı 2005 model otomatik 2.0 motor seçeneklerini kullandım. İkisi de Lpg'liydi, kesinlikle 2.0 motor çok daha ekonomi,konforlu ve keyifli bir araç. 1.6 motor çekmiyor yokuşlarda...
  2. fthars7

Vitara Jlx Arka Emniyet Kemerleri

benim araçta da yok ben de taktırmayı düşünüyorum, bazen ailemle kullanıyorum içime sinmiyor o şekilde yolculuk yaptırmak, eğer temin edilecek yeri bulursanız haber verirseniz sevinirim...
  3. fthars7

30'9.5'15 Federal Couragia Mt Lastik

-30'9.5'15 235'75'15 Federal Couragia M/T Çamur Lastiği, -Lastikler 4 adettir, -Lastiklerde yama kaynak balon vs yok, -Diş durumu çok iyi %90 a yakın, -Lastikler temiz, ölçü küçülteceğim için satıyorum, -Anlaşmalı kargo veya otobüs ile gönderim yapılacaktır. FİYAT:2250 TL. -Pazarlık payı mevcut.
  4. fthars7

Mt Lastik 30'9.5'15-235'75'15 Federal Couragia

Lastikler
  5. fthars7

Mt Lastik 30'9.5'15-235'75'15 Federal Couragia

-30'9.5'15 235'75'15 Federal Couragia M/T Çamur Lastiği, -Lastikler 4 adettir, -Lastiklerde yama kaynak balon vs yok, -Diş durumu çok iyi %90 a yakın, -Lastikler temiz, ölçü küçülteceğim için satıyorum, -Anlaşmalı kargo veya otobüs ile gönderim yapılacaktır. FİYAT:2250 TL. -Pazarlık payı...
  6. fthars7

Suzuki Oto Parça

94 vitara jlx 1.6 3K, ön arazi ayna/marti ve ön aks fiyatı alabilirmiyim elinizde varsa.?
  7. fthars7

Vitara 92 Bin Km'de Motor Problemi Hem De Aldıktan 3 Gün Sonra

Bundan önce çok araç aldım hepsine ekspertiz mutlaka yaptırırım, bu araç 94 model 4*4 bir arazi aracı özellikle Suzuki ustasına götürdüm ki en iyi onlar bilir anlat diye ekspertiz firması böyle bir aracın 4*4 sisteminden anlamaz diye düşündüm
  8. fthars7

Hayır vermedi bildiğiniz Suzuki Özel servisi ustası
  9. fthars7

Malesef ben de dolandırıldım arkadaşlar. Dün İzmirde 3kapı 1.6 vitara jlx aldım 94 model. Araca bakmaya gitmeden önce yine burdan bir konuda tavsiye edilen Ege Suzuki Erkan ustayı aradım; ustaya dedimki: Ustam ben memurum bu araçlardan da pek anlamıyorum bursadan geleceğim rica etsem neyi var...
  10. fthars7

Alinik-vi̇tara 1.6 Tek Kapi Jlx Ariyorum

***Temiz ve bakımlı-manuel veya otomatik vites farketmez-1.6 Jlx Vitara arıyorum arkadaşlar.*** Elinde veya çevresinde temiz aracı olan, yakın zamanda satmayı düşünen varsa yorum düşerse sevinirim...
  11. fthars7

Bir Vitara Jlx Hikayesi

konuyu bir de ben hortlatayım:) arkadaşlar merhaba. Daha önce 2 tane grand vitara aracım olmuştu bu araçların tadını aldıktan sonra vazgeçmek zor da olsa zorunlu sebeplerden ötürü otomobile dönmüştüm şimdi tekrar aynı sevda sardı içimi temiz bir tek kapı jlx arıyorum manuel/oto. ama malesef pek...
  12. fthars7

1.6 Vitara Jlx

konuyu hortlatalım arkadaşlar, daha önce 2 tane grand vitara kullanmışlığım var bu araçların tadını aldıktan sonra vazgeçmek zor da olsa otomobile dönmüştüm şimdi tekrar aynı sevda sardı içimi temiz bir tek kapı jlx arıyorum manuel/oto. ama malesef pek araç ilanı yok bir kaç tane ilan...
  13. fthars7

Vitara Jlx Şanzıman Sorunu

Geçmiş olsun ne kadara tam olarak mal oldu acaba bu işlem.?
  14. fthars7

Satılık 2005 Grand Vitara 1.6 At 3 Kapı

SATILDI

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.